MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rüzgar Erkoçlar, kadınları ayağa kaldıran o sözlere açıklık getirdi

"Bir Hülya Avşar Sohbeti"ne bu hafta konuk olan Rüzgar Erkoçlar, "kadınlara güvenilmez" şeklindeki ifadelerine "Programın tamamını izleyin arkadaşlar" diyerek cevap verdi verdi.

Yaklaşık 3 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı ile kadınken erkek olan Rüzgar Erkoçlar magazin gündemden düşmüyor. Hülya Avşar'ın Star Tv'de yayınlanan programına bu hafta konuk olan Erkoçlar'ın sözleri kadınları ayağa kaldırdı. Ünlü oyuncu sözlerine açıklık getirdi.

RÜZGAR ERKOÇLAR: KADINLARA GÜVENİLMEZ

"Bir Hülya Avşar Sohbeti"ne katılan ünlü oyuncu Erkoçlar, nişanlısı Tuğba Beyazoğlu'nun kendisini güvenilir bir erkek olarak bulduğunu ve bunun için tercih ettiğini belirtti. Avşar Kızı'nın, "kadınlara güvenilir mi" sorusuna ise ünlü oyuncu net bir "hayır"la cevap verdi. Erkoçlar'ın bu sözlerine kadınlardan tepki geldi.

ERKOÇLAR INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Rüzgar Erkoçlar, programın fragmanının yayınlanmasının ardından kadınlardan büyük tepkiler aldı. Bu tepkilere cevapsız kalamayan Erkoçlar, Instagram'ın hikaye bölümünden video çekerek eleştirilere açıklık getirdi. "Programın tamamını izleyin arkadaşlar" dedi.

MAGAZİN GÜNDEMİNDE DÜN NELER OLDU?


Vitrin

En Çok Aranan Haberler