MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Samanyolu canlı yayında akışında bugün

Türksat yayın akışından çıkarılan Samanyolu TV'de online kesintisiz ve ücretsiz canlı yayin izleme ayrıcalığı sunuyor. İşte, yeni uydu bilgileri ve Samanyolu canlı yayında akışında bugün!

Samanyolu Tv başta olmak üzere Samanyolu Yayın Grubu'ndaki 13 kanal ve radyo, Türksat uydusundan çıkartılarak karartıldı. Peki, Türksat üzerinden yayın akışı durdurulan Samanyolu Tv'nin programlarına ve dizilerine izleyiciler nasıl ulaşacak? Samanyolu TV ve 13 kanalın Türksat'tan çıkarılmasının ardından, yeni uyduya geçişler sağlandı. Samanyolu Haber ile birlikte Yumurcak TV kanallarını Hotbird uydusu izlemek isteyenler uydu frekanslarını yeniden ayarladı. Ancak, dileyenler Samanyolu canlı yayın akışıyla online olarak diledikleri programı takip edebiliyor. İslam ve kültürel konuları ele dizileri ve farklı programları bünyesinde barındıran Samanyolu Tv'nin canlı yayın akışı uydu ile eş zamanlı işliyor. Uydu akışında programların ve dizilerin hepsinin yüksek çözünürlükte olduğu Samanyolu Tv'nin canlı yayın akışı da aynı kaliteyle izleyicisiyle buluşuyor. İşte, Samanyolu Tv'ye uydudan ulaşmak isteyenler için yeni frekanslar ve canlı yayın akışında bugün olan programlar!

SAMANYOLU TV YENİ UYDU FREKANSLARI

İşte Samanyolu'nun yayına devam ettiği yeni uydular ve frekansları;Eutelsat uydu frekansları 12130 H 27500 3/4 - (KabelKiosk) Samanyolu TVAvrupa: Hotbird uydu frekansları - 11054 H DVB-S/MPEG-2 27500 5/6 Samanyolu TV Avrupa w F 410 420 Tur 8004

SAMANYOLU TV CANLI YAYIN AKIŞINDA BUGÜN

06:30 Yabancı Belgeseller

Yabancı Belgesel "Nehrin Ziyaretçileri 2" bölümüyle ekran başındakileri farklı coğrafyalara götürmeye devam ediyor.

06:45 Beşinci Boyut

Günlük olayların arkalarında yatabilecek gizli nedenleri ve hikmetli sonuçları akıcı senaryosu ve akılda kalıcı replikleriyle ele alan Beşinci Boyut sizlerle...

08:30 Fikir Atlası

Batılı aydınlar, siyasetçiler, hukukçular, gazeteciler, sanatçılar ve akademisyenler, Fikir Atlası programında izleyici ile buluşuyor. Uzun yıllardır Batı ülkelerinde faaliyette bulunan Gönüllüler Hareketi'nin Batılılar üzerinde bıraktığı tesirler yine Batılıların ifadeleriyle anlatılacak.

09:00 Gülenay ile Pasta Börek

Samanyolu TV'nin lezzetlerle dolu programı Gülenay ile Pasta Börek, Gülenay Yüce'nin keyif dolu sunumuyla gerçekleşen tekrar bölümleri ile Samanyolu canlı yayınında!

12:00 Ritmini Arayan Kalpler

Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Ritmini Arayan Kalpler dizisi tekrar bölümüyle izleyenler ve yeniden izlemek isteyenler için canlı yayın akışında!

13:30 - Oktay Usta - Yeşil Elma

En güzel, en basit yemek tarifleri denilince akla gelen Oktay Usta'nın yıllardır sunduğu Yeşil Elma kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için tekrar bölümleriyle ekranlarda!

17:00 - Çınarın Gölgesinde

Samanyolu Tv'nin günlük dizisi Çınarın Gölgesi'nde son yayınlanan bölümleriyle devam ediyor.

18:10 - Ana Haber Bülteni

Ülkemizde yaşanan son gelişmeler, ekonomiden notlar ve spor dünyasında olanlar Samanyolu Ana Haber Bülteni'nde

19:00 - 19:45 İki Dünya Arasında

Savaşla parçalanan hayatlar, normale dönmeye çalışan kalpler ve sınır ötesinde filizlenmeye çalışan bir aşk hikayesi İki Dünya Arasında önce tekrar bölümü ile ekranlarda.

21.00 Nizama Adanmış Ruhlar

2012'de yayın hayatına başlayan polisiye dizi Nizama Adanmış Ruhlar'ın akıbeti henüz belli değil ancak tekrar bölümleri ile Samanyolu canlı yayın akışında izleyicileriyle buluşmayı sürdürüyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler