MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 154. bölümde Sanat Güneşi sürprizi

TRT 1 ekranlarının beğenilen dizilerinden Seksenler son bölümüyle ekrana geldi. Seksenler 154. bölümde yine eğlenceli anlar yaşandı. Ergun'un kıskançlık krizleri geçirdiği dizinin bu bölümünde mahalleye Zeki Müren konuk oldu.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Seksenler son bölümüyle perşembe akşamlarına renk katmaya devam etti. Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin rol aldığı Seksenler dizisinin bu bölümünde komedi dozu gittikçe arttı. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişin bir Türk ailesi üzerinden aktaran Seksenler 154. bölümde Ergun kıskançlık krizleri geçirdi.

Geçtiğimiz haftalarda Sergen Yalçın ve Cüneyt Arkın tiplemeleriyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan dizinin dün akşam yayınlanan son bölümüne ise Sanat Güneşi Zeki Mürеn damga vurdu.
SANAT GÜNEŞİ SEKSENLER'E DOĞUYOR

Nazlı'ya bir mektup gelmişti ancak bu mektup beklenmeyen bir kişidendi. Niyazi'den gelen bu mektup karşısında Egun Çileden çıktı. Kahvecinin eşi Zeki Müren'in sahne gösterisi yaptığı yere gitmek istedi. Fakat onun yerine mahallede başka bir plan yapılmıştı.

Mint Yapım imzalı Seksenler son bölümünde dizinin fenomen karakterlerinden Bekçi Bekir, bu hafta karşımıza "Sanat Güneşi" olarak çıktı.
Dizide daha önce söylediği türkülerle beğeni kazanan Seksenler'in Bekçi Bekir'i Hacı Ali Konuk, Zeki Müren'i canlandırdığı sahnede, efsane ismin unutulmaz şarkılarından biri olan "Gitme Sana Muhtacım" şarkısını seslendirdi. Bu özel sahne için saatler süren bir hazırlık yapan Konuk "Çok duygulu bir sahneydi. Şarkıyı söylerken ki heyecanımı tarif edemem. Zeki Müren'i canlandırmaktan onur duydum." dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler