MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler son bölümde Niyazi geri döndü

Seksenler 156. bölümü izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatmaya devam etti. Seksenler son bölümünde Çınaraltı Mahallesinde İbrahim Tatlıses rüzgarı esti, Niyazi'nin mahalleye geri dönüşü ise Ergun'u çıldırttı.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Seksenler 156. bölümüyle perşembe akşamlarına renk katmaya devam etti Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin rol aldığı Seksenler dizisinin bu bölümde İbrahim Tatlıses rüzgarı esti. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişin bir Türk ailesi üzerinden eğlenceli bir şekilde anlatan Seksenler 156. bölümüne Niyazi'nin değişimi damga vurdu.

Geçtiğimiz haftalarda Cüneyt Arkın ve Zeki Müren tiplemeleriyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan dizinin yarın akşam yayınlanacak bölümünde İbrahim Tatlıses canlandırılacak. Seksenler son bölümü 14 Mayıs Perşembe akşamı saat 19.55'te Trt 1 ekranlarındaydı.

SEKSENLER 156. BÖLÜM ÖZETİ

Erol Büyükburç'tan sonra Çınaraltı Mahallesinde İbrahim Tatlıses rüzgarı esti! İbrahim Tatlıses'i pastanesinde gören Sami şoka uğradı. İbrahim Tatlıses ve Ahmet'in pastanedeki sohbeti ise birbirinden eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Dümbüllü Niyazi'nin mahalleye geri dönmesi Ergun'u sinir ederken, mahalle esnafını sevindirmekteydi. Esnafa olan tüm borcunu ödeyeceğini söyleyen Niyazi, müthiş değişimiyle görenleri hayrete düşürdü. Nazlı ve Niyazi'nin yakınlaşmasından korkan Ergun'un, kendini Nazlı'ya affettirmesinden başka çaresi yoktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler