MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sen Benimsin 7. bölümde Nağme'ye korkunç plan

Fox ekranlarının yeni dizilerinden Sen Benimsin yeni bölümüyle heyecan fırtınası devam ediyor. Çarpıcı gelişmelerin yaşanacağı Sen Benimsin 7. bölümünde bebek mutluluğu yaşayan Nağme ve Ejder'i kötü bir sürpriz bekliyor.

Ünlü Yönetmen Kudret Sabancı'nın dizisi Sen Benimsin 7. böllümüyle kaldığı yerden devam ediyor.. Başrollerini Rüvayda Öksüz, Gökhan keser ve Güven Hokka gibi isimlerin paylaştığı dizinin bu bölümünde Nağme ve Ejder, ebeveyn olacaklarını öğrenecek. Çiftin bebek beklediği haberi, konağı birbirine katacak. Show Tv'nin yaza özel dizisi Sen Benimsin yeni bölümü fragmanındaki çarpıcı sahneleri ve yeni gelişmeleriyle bu akşam saat 20:15'te Fox'ta ekrana gelecek.

SEN BENİMSİN 7. BÖLÜM ÖZETİ

Sen Benimsin 7. bölümünde; Ejder ve Nağme çifti aldıkları bebek haberiyle gerginlikleri bir kenara bırakacak. Ejder, Nağme'nin hamile olduğunu açıklayınca özellikle Elvan, kendini kaybederek konağı birbirine katacak. Sen Benimsin yeni bölümünde Nağme'nin bebeğinden kurtulmak isteyen Bereket ve Ahlaz, korkunç bir plan hazırlayacak. Çocuğun henüz küçük olduğunu, canı olmadığını söyleyip Nağme'yi zehirleyip çocuğu düşürmek için ona ilaçlı bitki çayı verilmesi planını yapacak. Peki, Nağme çayı içecek mi? Bebeğin akıbeti ne olacak?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler