MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi son bölüm Kanal D'de yayınlandı

İlgiyle izlenen Şeref Meselesi 5. bölümüyle ekrana geldi. Şeref Meselesi son bölümde Emir Mete'nin babasının yanında işe başladı. Diğer yandan Gül'ün hamlesi ise Sadullah'ın itibarı zedelendi.

Şeref Meselesi 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Pazar akşamı ekrana gelen bölümde Sadullah'a karşı yaptığı planla Nihal'ın hışmına uğrayan Yiğit'in yardımına Gül yetişti. Gül'ün beklenmedik hareketi Sadullah'ın itibarını zedeledi. Yaşadıklarından sonra Sadullah, Yiğit'in yakasına yapıştı ancak, ikiliyi ayırmaya çalışan Kübra'nın itirafı mahallede şok etkisi yarattı. Şeref Meselesi 5. bölümü 21 Aralık akşamı 20.00'de başladı.

Yiğit, başarısız geçen soygununa Sadullah'ın taş koyduğunu öğrenince büyük bir plan yaptı. Bu sırada Şeref Meselesi yeni bölümde Nihat'ın adamlarının telefon konuşmasına kulak misafiri olan Yiğit, Namık'ın yeri ile ilgili bir bilgi öğrendi. Selim ve Ender'le beraber Namık'ın izini süren Yiğit Şeref Meselesi 5. bölümde sonunda ailesinin başına gelen felaketin sebeplerinden biri olan Namık'la karşı karşıya geldi.

Şeref Meselesi son bölümde Yiğit'in aşkına direnemeyen Kübra, yaşadıklarından pişman değildi. Yiğit'in onu sevdiğini düşündü. Yaşadığı mutlulukla, Yiğit'le arasında geçenleri Sibel'le paylaştı. Sibel şaşkınlığının yanı sıra içten içe de kıskandı. Bora'yla olan ilişkisinde hayal kırıklığına uğrayan Sibel karışık duygular içinde kaldı. Şeref Meselesi son bölümde Emir, Mete'nin babasının yanında işe başladı.

Sadullah'a karşı yaptığı planla Nihat'ın hışmına uğrayan Yiğit'in yardımına Şeref Meselesi 5. bölümde Gül koştu. Gül'ün beklenmedik hamlesiyle Sadullah'ın karanlık dünyadaki itibarı da yerle bir oldu. Yaşadıklarından sonra Sadullah, Yiğit'in yakasına yapıştı ancak, ikiliyi ayırmaya çalışan Kübra'nın itirafı Şeref Meselesi 5. bölümde mahalleliyi şoka uğrattı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler