MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin çifti geride kaldı

Yılın aşıkları Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin çifti, bir ankete konuk oldu. Aşklarını uzun süre gizleyen Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin, en beğenilen ünlü çift anketinde %15 oy oranı aldı. Çift, Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin gerisinde kaldı.

Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin çifti en çok yakışan çiftler arasında yer aldı. Sosyal paylaşım platformlarından , 'Yılın en beğenilen çifti sence hangisi?' başlıklı anketinde Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin, üçüncü seçildi. 1.798'si kadın ve 1.197'i erkek olmak üzere toplam 2.995 kişinin katıldığı ankette Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti %41 oyla birinci oldu. Onları geçtiğimiz yaz evlenen %25 oyla Merve Boluğur-Murat Dalkılıç takip ederken; Sereney Sarıkaya-Kerem Bürsin çifti %15 oyla üçüncü oldu. Bir reklam filminde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin'in yanı sıra Listede Can Bonomo- Didem Soydan çifti ile Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çiftinin katılımcılardan benzer puanlar alarak oyların sadece %5'ini alması dikkat çekti.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Serenay Sarıkaya,1 Temmuz 1991'de doğmuştur. Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'na katılan ve büyük bir başarı elde ederek yarışmada jüri özel ödülünü alan Serenay Sarıkaya, ardından oyunculuk kariyerine başlamıştır. İlk olarak "Plajda" adlı bir sinema filminde rol alan genç oyuncu, aynı yıl içerisinde Peri Masalı ve Limon Ağacı dizisinde başrolü canlandırmıştır. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katılan Serenay Sarıkaya, 2 yıl Lale Devri dizisinin kadrosunda yer almış, ardından büyük ses getiren gençlik dizisi Medcezir ile popüleritesini arttırmıştır.

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

1987'de doğan Kerem Bürsin, 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşmiştir. Kanal D 'de ekranlarına bir dönem damga vuran "Güneşi Beklerken" adlı diziyle adını duyuran oyuncu, Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırmıştır. Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alan Kerem Bürsin, ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında "En İyi Erkek Oyuncu" seçilmiştir. Pek çok markanın da yüzü olan Kerem Bürsin, Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynamış ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü olmuştur. Diziler kadar reklam projelerinin de aranan yüzü olan Kerem Bürsin, son olarak Şeref Meselesi dizisinde ekranlara gelmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler