MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sesi Çok Güzel 3. bölüm birincisi açıklandı

Ekranlara iddiali bir giriş yapan yetenek yarışması Sesi Çok Güzel 3. bölümü ile ekranlara geldi. Türkiye'nin dört bir yanında yetenek keşfinin yapıldığı Sesi Çok Güzel son bölümde Sertap Erener'in yarışmacısı 1.oldu.

Sesi Çok Güzel 3. bölümünde rekabet daha da arttı. Yarışmacıların hem seslerinin hem de hayat hikayelerinin damga vurduğu ses yarışması Sesi Çok Güzel son bölümünde Sertap Erener altın kart uygulamasını kullanarak ilk bölümde elediği Melih Kahveci'yi tekrar yarışmaya getirdi ancak 2.kez Melih'i elemek zorunda kaldı. Sürprizlerin eksik olmadığı Sesi Çok Güzel 3. bölümü dün akşam saat 20.00'de Show Tv ekranlarındaydı.

Sesi Çok Güzel son bölümünde; Sibel Can, Sertap Erener ve Gökhan Türkmen Türkiye'nin dört bir yanını gezerek keşfedilmeyen sesleri dinlemeye devam etti. Bu hafta, Sibel Can Bursa ve Edirne'den, Sertap Erener ise Mardin ve Kocaeli'den, Gökhan Türkmen ise Bursa, Antalya ve Ankara'dan yarışmacılarını seçti. Sibel Can programa esprili ve iddialı giriş yaparak en güzel sesler bizde diyerek yarışmanın heyecan ve gerilimini arttırdı.

Gökhan Türkmen'in yarışmacısı Enes sahnedeyken Sibel Can ile aralarindaki esprili diyalog izleyenlere neşeli anlar yaşattı Emre Karayel yarışmacı Hatice ile Arapça şarkı söyledi.
SESİ ÇOK GÜZEL 2. BÖLÜM ÖZETİ

Sesi Çok Güzel yarışmasının sunuculuğunu yapan Emre Karayel, her jüri üyesine daha önce eledikleri bir yarışmacıyı tekrar yarıştırma şansı sunan Altın Kart uygulamasını anlattı. 13 hafta boyunca sadece bir kere kullanılabilecek Altın Kart'ı jüri üyelerinden bir tanesi hemen ikinci haftada kullandı. Final bölümünde yarışmacıların kusursuz performansları jüri üyelerinin ortak bir karar vermesini oldukca zorlaştırdı ve görüşme odasındaki tartışma kızıştı. Görüşme odasından tek bir isim üzerinde mutabık kalarak çıkmak zorunda olan Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen birbirlerini ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiler.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler