MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sesi Çok Güzel ilk bölüm birincisi Diyarbakır'dan

Sesi Çok Güzel 1. bölümü hüzünlü sahneleriyle ekranlara bomba gibi düştü. Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen gibi güçlü isimlerin jüri üyeliğini yaptığı Sesi Çok Güzel ilk bölüm birincisi Diyarbakır'dan gelen güzeller güzeli Mutlu Kaya oldu.

İddialı bir proje olan ses yarışması Sesi Çok Güzel 1. bölümü ile 15 Nisan Çarşamba akşamı Fox ekranlarına "merhaba" dedi. Genç yeteneklerin yarıştığıSesi Çok Güzel ilk bölümünde Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen en güzel sesleri bulmak için Diyarbakır, İzmit, İstanbul, İzmir ve Sivas'a seyahat ettiler. Her çarşamba ekranlara gelecek yarışmanın ilk bölümü saat 20.00'de Fox ekranlarında yayınlandı.

SESİ ÇOK GÜZEL İLK BÖLÜM ÖZETİ
Sesi Çok Güzel ilk bölümde yarışmacıların hem hayat hikayeleri hem de performansları çok konuşuldu. Yarışmanın ilk bölümünde en çok konuşulan isimler ise Sertab Erener'in Kocaeli'de keşfettiği Melih Kahveci ile Diyarbakır Ergani'den yarışmaya katılan güzelliği ve buğulu sesiyle büyüleyen Mutlu Kaya oldu.

Sertap Erener ve Sibel Can'ın yarışmacılarının finale kaldığıSesi Çok Güzel 1. bölümünde jüri üyeleri çok zorlansa dagünün birincisi Mutlu Kaya seçildi!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler