MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son Çıkış 5. bölümü nefes kesti

Trt 1'in yeni dizisi Son Çıkış 5. bölümü izleyicilerinin karşısına çıktı. Nefes kesen sahneleriyle izleyicilerini ekrana bağlayan Son Çıkış yeni bölümünde Kenan'ın hapse girmesi, dengeleri alt üst etti.

Ekranlara yeni bir soluk getiren Son Çıkış son bölümünde sürpriz gelişmeler arka arkaya geldi. TRT 1 ekranlarının yeni sezon dizileri arasına katılan, genç kadrosu ve farklı konusuyla ilgi odağı olan Son Çıkış 5. bölümünde Haluk Bozdemir'in vasiyeti açıklandı. Kenan'ın hapse girmesi ile zor durumda kalan Zeynep, mirası kabul etmek zorunda kaldı Kadrosunda; Dolunay Soysert, Tolga Güleç, Furkan Palalı, Orçun K. Kaygusuz ve Deniz Barut gibi isimlerin yer aldığı iddialı dizi Son Çıkış 5. bölümü 5 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1'de yayınlandı.

SON ÇIKIŞ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Son Çıkış son bölümünde Kenan'ın hapse girmesiyle birlikte mirası kabul etmek zorunda kalan Zeynep için hayat gittikçe daha da zorlaştı. Müjgan'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken Avukat Ümit, Müjgan'ın sevkini Haluk Bozdemir'in hastanesine aldırdı. Kenan'ın sorgusu sırasında Eflatun ve Balyoz Kenan'a bir teklifte bulunur. Kenan'dan uyuşturucu mafyasını çökertmek için kendileriyle iş birliği yapması istenir. Şayet kabul ederse hapse girmeyecektir. Kenan teklifi reddetti. Son Çıkış 5. bölümüne damga vuran bir diğer olay ise Haluk Bozdemir'in vasiyetinin açıklanması oldu. Haluk, mal varlığının büyük çoğunluğunu kızı Zeynep'e bırakmıştı. Bu karar Jülide'yi çileden çıkarsa da Jülide sükûnetini korudu. Kasım, kızları Jülide'nin kaçırdığını ispat etmek için çok yönlü araştırmalar yaptı. Jülide'nin adamlarından birini konuşturmak için aldı. Jülide adamın konuşmasını engellemek için Cesur'dan yardım istedi. Lostra, Nazım'dan aldığı dosyadaki bilgilerle, kızları kurtaran kişinin bir kadın olduğunu öğrendi. Lostra, Kasım'a gider ve sözü edilen kadını bulunmasını emretti. Aksi takdirde Kasım bunun bedelini canıyla ödeyecektir. Serkan, Halit'e olan borcunu ödeyemediği için başı derde girdiArkadaşları onu bu durumdan kurtarmak için çözüm yolları aradı. Yahya, Yusuf ve Davut sayesinde rüya gibi bir gece geçirir. İlk defa Avatar'ı ringde izledi. Yusuf, Yahya'nın yeniden evine dönmesini sağlar. Nilüfer kendisinden habersiz gerçekleşen bu durumlar için Yusuf'a gönül koydu. Yusuf'un Nilüfer'in gönlünü alması uzun sürmedi. Yusuf ve Nilüfer dernekle ilgili evrakları hazırlarken mahallenin gençlerinden spor salonunun hazırlıklarında kendilerine yardımcı olmalarını istediler. Serkan, Camcı, Bino ve Kevser hırsızlık için girdikleri evde ev sahibi tarafından enselendiler. Kenan ve Kafkas'ın yolları yine aynı koğuşta kesişti. Eflatun ve Balyoz'un teklifini kabul etmeyen Kenan'ı Kafkas ikna etti.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler