MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar 22. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Samanyolu Tv'nin beğenilen dizilerinden Sungurlar son bölümüyle heyecan dolu anlar yaşattı. Örgüt ile tim arasındaki mücadelenin hız kesmeden devam ettiği Sungurlar 22. bölümde Doktor'un hayatı tehlikeye girdi!

Heyecan dolu anların yaşanacağı Sungurlar 22. bölümüyle izleyenleri ekran başına kitledi. Şahmaran ile timin mücadelesinin devam ettiği bu bölümde, sürpriz gelişmeler yürekleri ağızlara getirdi. Doktor beklenmedik bir durumla karşılaştı. Düşman tarafından yerleştirilen bombayı alandan uzaklaştırmak isteyen Doktor bunu başarabildi mi? Merak edilen tüm sorular Sungurlar son bölümde yanııt buldu. Sungurlar 22. bölümüyle cumartesi akşamının vazgeçilmezi oldu.

SUNGURLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Celil'in vurulması ve Berivan'ın kaçırılmasıyla Şahmaran karşısında ağır bir mağlubiyet alan Sungurlar, kritik bir süreç içine girdi. Sungurlar son bölümde Serdar ve ekibi, Şahmaran'ın peşine düşerken Suriye'deki El Muhaberat örgütünün saldırıya geçmesi tüm planları değiştirdi. Saldırıyı engellemek isteyen ve gizli operasyonu deşifre eden Albay, Sungurlar'a operasyon emri verir ancak örgüt iki Türk subayını kaçırır ve askeri kampları hedef alarak iki koldan saldırıya geçti. Bu sırada ameliyata alınan Celil'in yaşadığını öğrenen Güven, Memiş'i arar ve Berivan'ı öldürmekle tehdit ederek Celil'den kurtulmasını istedi. Karısını kurtarmak isteyen Memiş'in Sungurlar 21. bölümde tek şansı Celil'i öldürmek oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler