MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 2016'ya Nihal Candan'ın gözyaşları damga vurdu

Tv 8'in sevilen yarışması Survivor 2016'da performansı en çok merak edilen isimlerden Nihal Candan ilk günlerden harap oldu. Adada farelerle karşı karşıya kalan Nihal Candan gözyaşlarına boğuldu.

İlk haftadan ses getirmeyi başaran Survivor 2016'da dikkat çeken isimlerden biri de Nihal Candan'dı. Daha önce İşte Benim Stilim'de şıklık yarışında olan Nihal Candan'ın ıssız adada neler yapacağı, nasıl bir performans göstereceği merak konusuydu. Beklenildiği gibi gerek yorumları gerekse tepkileriyle ilgi çekmeyi başaran Nihal Candan, önce Semih ve Serkan arasında gerginlik çıkmasına neden oldu, ardından gözyaşlarına boğuldu.Serkay'ın yarışmanın son anlarından bayrağı hızlı almamasına sinirlenen Semih Öztürk'ün dayanamayıp 'Artistik yaparsa adam gelir tak tak tak alır' demesi ortalığı karıştırdı. Nihal Candan'ın bu sözleri Serkay'a iletmesi, iki yarışmacıyı daha ilk günden karşı karşıya getirdi.

Survivor adasındaki hali en çok merak edilen isimlerden biri Nihal Candan gece ise büyük bir panik yaşadı. İlk günden mızmızlanmaya başlayan Nihal Candan, adada farelerle karşı karşıya kalınca ağlamaya başladı. 'Fareleri gördükten sonra "Yengeçler gelecek" diyerek ağlamaya başlayan Nihal Candan'ı sakinleştirme görevi ise diğer yarışmacılara düştü.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

1995 yılında Mersin'de doğan Nihan Candan, İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenimini sürdürmektedir. 16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına misafir olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanan Nihal Candan, Acun Ilıcalı'nin konuk olduğu programa "Uçurun beni Acun bey!" sözleriyle damga vurmuştu. Sonra İşte Benim Stilim ve aynı yarışmanın All Star formatına katılan Nihal Candan, sık sık tartışmalarıyla gündeme gelmişti. Survivor 2016'ının performans olarak en düşük halkası olacağı düşünülen Nihal Candan'ın yorumlarıyla dikkat çekmesi bekleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler