MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star 1. bölüm Tv 8'de ekrana geldi

Ekranların fenomen yarışması Survivor All Star için heyecanlı bekleyiş son buldu. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor 22 Şubat Pazar akşamı TV 8 ekranlarından izleyiciyle buluştu. Son 10 yıla damgasını vuran yarışmacılar Survivor'un bu sezonunda da kıyasıya mücadele etti.

Acun Ilıcalı'nın ekranda ilgi gören yarışmalarından Survivor bu sezon farklı bir formatta izleyiciyle buluşuyor. Survivor All Star adıyla ekrana gelecek olan yarışmada bugüne dek yarışan en başarılı isimler adaya gitti. Bu sezonda 10 senenin en iyi yarışmacılarının yer aldığı Survivor All Star'da mücadele izleyenleri ekrana kitledi.

Bu sezon Survivor adasında yarışmaya kaldığı yerden devam edecek olan isimler; Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Survivor Türkiye-Yunanistan'dan hatırlayacağımız Nadya Zagli. 10 yılın en iyisi olmak için elinden geleni yapacak yarışmacıları bu yıl kıyasıya bir rekabet bekliyor. Survivor All Star TV 8'de ekrana geliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler