MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star son bölüm Tv 8'de ekrana geldi

Tv 8'de ekrana gelen fenomen yarışma Survivor 4. bölümüyle nefesleri kesti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor son bölümde kıyasıya rekabet yaşandı. Yarışmacılar canla başla mücadele ederken, izleyenler ise ekran başından bir an olsun ayrılmak istemediler.

Survivor son bölümüyle TV 8'de ekrana geldi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı progrramın bu bölümünde de rekabet hat safada oldu! Dominik Cumhuriyeti'nde yaşanacak kıyasıya rekabet izleyenleri de ekranları başına kitledi. Yarışmacılar sadece birbirleriyle değil, zorlu ada şartlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldılar. Survivor yeni bölümüyle 28 Şubat akşamı saat 20.00'da Tv 8'de ekrana geldi.

Survivor All Star'da geçtiğimiz hafta sembol oyununda tüm yarışmacılar Kıbrıs'a direkt gidebilme yolunda bir adım atmak için bireysel olarak mücadele etti. Erkekler takımında son ikiye kalan Doğukan Manço ile Anıl Tetik'in büyük rekabeti sonucunda sembolü alan isim Anıl Tetik oldu. Kızlar takımında ise son ikiye kalan Merve Aydın ve Serenay Aktaş'ın kıyasıya mücadelesi sonucunda sembolü almayı başaran isim Serenay Aktaş oldu.

Cumartesi akşamı ise ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için mücadele etti. Ödülün olta takımını olduğunu duyan oyuncular kıyasıya mücadeleye girişti. Survivor'da bu sezonun en heyecanlı oyunu yaşandı. Bu zorlu oyunun kazananı 10'a 9 farkla ünlüler oldu.

Yayın günü arttırılan ve artık haftada 4 akşam ekrana gelecek olan Survivor All Star'da bir yarışmada Sahra kaza geçirdi. Birbiriyle bağlı şekilde yarışan Sahra ve Bozok parkura çok iyi başladı ve yarışmayı önde götürüyordu. Fakat parkurun sonlarına doğru korkunç bir kaza yaşandı. Bozok zamanlama hatası yapınca Sahra yüksek bir tahtanın üzerinden suya çakıldı. Sakatlanan Sahra'nın çığlıkları herkesi korkuttu. Survivor'un diğer yarışmacıları Sahra'ya bakamadı.

Survivor All Star Kadrosu

Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli

Vitrin


En Çok Aranan Haberler