MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star'da birleşme partisi heyecanı

Survivor All Star'da bu akşam adaların birleşmesi kutlanacak. Ünlüler ve Gönüllüler'in bir arada kalmasının kutlanacağı Survivor All Star partisinin konuğu Hadise olacak. Birleşme partisi büyük sürprizlerle izleyici karşısına çıkacak.

Survivor All Star'da heyecanla beklenen sahneler için geri sayım başladı. Survivor All Star'da adalar bu akşam birleşiyor. Survivor All Star'da iki ayı geride bırakan takımların kıyasıya mücadelesi artık aynı adada decam edecek.

Birleşme Partisi itibari ile bir araya gelecek takımları bazı değişiklikler de bekliyor. İki takım olarak adada yaşamaya başlayacak olan yarışmacılar aynı adada hayat mücadelesi verecek. Survivor yeni kurallarında bu seneye özel olarak hazırlanan yarışmanın birincisine verilecek 10 yılın Survivor All Star altın kupası hediye edilecek.

HADİSE ŞARKILARIYLA EĞLENDİRECEK

Geceye canlı performansıyla renk katacak isim ise Hadise olacak. Yarışmacılar, Hadise şarkılarıyla muhteşem bir gece geçirecek. Birleşme partisi ile adaların birleşeceği Survivor All Star'da keyifli bir akşam yaşanacak. Birleşme Partisinde başka bir yarışma formatı olan Yok Böyle Dans'ı oynayacak olan yarışmacılar, kendilerine eşlik edecek Dominik Cumhuriyeti'nin en iddialı dansçı partnerleri ile koreografilerini çalışacaklar. Birleşme Partisine özel olarak yapılacak olan yarışmada jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Alp Kırşan ve Hadise oylama yapacak ve kazananan kişi ödülü kapacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler