MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star'da Merve Aydın'ın gözyaşları

Survivor All Star 15. bölümüyle ekrana geldi. Her hafta gerilimin biraz daha arttığı Survivor All Star'dan ayrılan sağlık sorunları nedeniyle Ahmet Dursun oldu. Ahmet Dursun'un gidişi en çok Merve Aydın'ı üzdü. Aydın'ın gözyaşları sel oldu.

Başladığı tarihten bu yana izlenme rekorları kıran Survivor All Star, son bölümüyle ekrana geldi. Survivor'da yarışan en iyi yarışmacılardan oluşturulan kadrosuyla Tv 8'de ekrana gelen Survivor All Star'da rekabet ilk günden kızışırken, gerilim sürekli yükseldi. Bu heyecanlı yarışmada iki takım arasındaki çekişme gittikçe arttı. Diğer yandan ada şartlarına alışmak zorunda olan Survivor All Star'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele etti.

SEDA ORTADAN KAYBOLDU

Survivor son bölümde gönüllüler adasında heyecan dolu anlar yaşandı. Zıpkın ile balık avına çıkan Seda bir anda gözden kayboldu. Seda'yı aramaya çıkan ekip arkadaşları dalgaların yükselmesiyle iyice panik oldular. Hasan ve Özlem denize girererk Seda'yı aramaya başladı. Kıyıda kalan Bozok, Nadya, Sahra ve Begüm ise denizdeki arkadaşlarını yönlendirdi. Kıyıdan oldukça açılan Seda, uzun bir bekleyişin ardından yarışmaya ait bot ile suyun dışına çıkarıldı. Seda kendisini "Ben habersiz gitmedim, bilinçsiz de gitmedim. Neden panik oldular anlayamadım" sözleriyle savundu.

ÖDÜL OYUNU NEFES KESTİ

Survivor All Star yarışmasının ekrana gelen son bölümünde ilk olarak ödül oyunu oynandı. Yemek ödülünün börek olduğunu öğrenen yarışmacılar bütün enerjisini oyuna harcadı ancak kazanan taraf bu sefer ünlüler oldu.

MERVE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Survivor'da bu hafta ada konseyine giden taraf ünlüler takımıydı. Takım arasında yapılan oylama sonucu Merve Oflaz elenmesi için önerilen ilk isim olmuştu. Ancak yarışmada büyük bir şok yaşandı. Survivor'un üçüncü eleme haftası büyük bir sürprize sahne oldu ve ada kadrosuna Nihat Doğan'ın yerine dahil olan Ahmet Dursun sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a veda etti.

Acun Ilıcalı kararı "Aileleriniz sizleri bize emanet ediyor. Ben yarışmacılarıma gelecek en ufak bir zararı kaldıramam. Ahmet'in midesindeki sorun ciddiymiş. Doktoru bize zaman zaman yemek yemesi gerektiğini söyledi. Yarışma kurallarına aykırı olduğu için Ahmet'in Survivor macerasını sonlandırma kararı aldık" sözleriyle açıkladı. Kararın açıklanmasının ardından Merve Aydın gözyaşlarına boğuldu. Ahmet Dursun "Her şey için size ve ekibinize teşekkür ederim. adaya geldiğimden beri üzerimde bir uğursuzluk vardı zaten. Sağlık her şeyden önce geliyor. Tam bir sistem oturtmuştum ama olmadı" dedi.

Dursun'un takımıyla vedalaştığı anda da oldukça duygusal sahneler yaşandı. Merve Aydın'ın "Ahmet gitme" sözleri ünlü futbolcuyu derinden sarstı. Dursun ve sarıldığı takım arkadaşı uzun süre birbirinden ayrılamadı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Her geçen gün açlık karşısında daha da zorlanan yarışmacılar bu haftaki hamburger ödülü için tüm gücünü parkura yansıttılar. Ancak kazanan taraf gönüllüler oldu. Bu yenilgi karşısında ünlüler arasındaki zıtlaşma daha da arttı.

Yarışma esnasında Turabi ile Hakan Hatipoğlu arasında yaşanan gerginlik geceye damgasını vurdu. Turabi Hakan'ı oturma alanlarına girdiği için itti. Bunun üzerine aralarında tartışma yaşandı.Yaşanan tartışma sonrası Acun Ilıcalı olaya el koydu.Yaşananları bir daha izleyen Acun Ilıcalı Turabi'yi yarışmadan diskalifiye etti.

Survivor All Star Ünlüler Kadrosu

Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Anıl Tetik, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz ve Berna Canbeldek

Survivor All Star Gönüllüler Kadrosu

Hilmi Cem İntepe, Nadya Zagli, Hakan Hatipoğlu, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Begüm Yücetan, Taner Özdeş,Sahra Işık,Özlem Çalın,Seda Aktuğlu ve Turabi Çamkıran

Vitrin


En Çok Aranan Haberler