MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tolga Çevik'în garajında servet yatıyor

Çektiği reklam filminden kazandığı parayla konuşulan Tolga Çevik, bu kez gündeme aldığı yeni aracına yatırdığı parayla düştü. Tolga Çevik'in garajında bulunan araçların toplam değeri 3 milyon 225 bin TL'yi buluyor.

Ünlü komedyen Tolga Çevik'in reklam filminden aldığı ücreti duyanların dudağı uçukladı. Boyner Holding'in reklamında yer alan ve reklam filminde sürekli tip değiştiren Tolga Çevik herkesi güldürmeyi başardı. Cem Yılmaz'ın kayınbiraderi olan Tolga Çevik'in bu reklamdan 850 bin TL kazandığı iddia edildi. Yeni reklam filmiyle konuşulan Tolga Çevik, kazandığı parayla ultra lüks bir Bentley otomobil aldı. Otomobil tutkusunda kayınbiraderi Cem Yılmaz'dan geri kalmayan Tolga Çevik, 2013 model Bentley Continental GTC için tam 1 milyon 125 bin lira ödedi.

TOLGA ÇEVİK'İN GARAJINDA SERVET YATIYOR

Tolga Çevik'in garajında yeni aldığı Bentley'nin haricinde şoförüyle seyahat ederken kullandığı 150 bin liralık 2012 model Mercedes Vanio minibüs 600 bin TL'ye aldığı Mercedes SL350 ve 1 milyon 350 bin TL'lik 2013 model Ferrari 458 spor otomobil bulunuyor. Ünlü komedyenin garajındaki araçların toplam değeri 3 milyon 225 bin TL'yi buluyor.

TOLGA ÇEVİK KİMDİR?

12 Mayıs 1974'te doğan Tolga Çevik Avrupa Yakası adlı dizide Sacit Kıral karakterini canlandırmış ve daha sonra diziden ayrılarak kendi hazırladığı Komedi Dükkanı adlı programa ağırlık vermiştir. 2014 yılı içerisinde ise Arkadaşım Hoşgeldin ile devam etmiştir. 1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'tan eğitim almıştır. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlamıştır.

BKM oyuncusu olan Tolga Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı. Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlidir. 1 kız ve 1 erkek çocuk babasıdır. Komedi Dükkanı adlı programı TRT den sonra Star TV'de 2010-2011 sezonunda açmıştır. 15 Haziran 2011 tarihinde program "Yolun Sonu"adlı bir bölüm ile noktalanmıştır. Arkadaşım Hoşgeldin adlı Avrupa turnesini bitirdikten sonra, 31 Aralık 2013 den itibaren Kanal D'de yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin oyununa devam etmektedir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler