MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

True Detective 2. sezon 3. bölüm fragmanı nefesleri kesti

HBO ekranlarının başarılı dizilerinden True Detective 2. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Sabırsızlıkla beklenen True Detective 2. sezon yeni bölümünde 3. bölümünde 3 farklı şehirden, 3 tane dedektif bu cinayeti çözmek üzere çalışmalarına devam edecek.

Ekranları kasıp kavuran dizi True Detective 2. sezon yeni bölüm fragmanı yayınlandı. HBO'nun Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'lı ilk sezonuyla Emmy ödüllerinde büyük başarılar elde eden dizisi True Detective 2. sezon 3. bölümü olan Maybe Tomorrow'un ne kadar izleneceği şimdiden büyük bir merak konusu oldu. İkinci sezonuyla efsane bir başlangıç yapan dizi yeni bölümüyle 05 Temmuz'da HBO'da kaldığı yerden devam edecek.

TRUE DETECTİVE 2. SEZON 3. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerinde Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams ve Taylor Kitsch'in yer aldığı True Detective 2. sezon 3. bölümünün heyecanı şimdiden başladı. Dizi, 2. sezon 2. bölümü olan The Western Book of the Dead" isimli bölüm, dizinin en çok izlenen 2. bölümü sıralamasına yerleşmişti. True Detective 2. sezon 3. bölümünde 3 farklı şehirden, 3 tane dedektif bu cinayeti çözmek üzere görevlerini yerine getirmeye devam edecek. Tabi karakterler bir yandan cinayeti çözmeye çalışırken diğer yandan özel hayatlarında yaşanan sorunlarla başa çıkmaya çalışacak. Bu sezon önceki sezon kadar karanlık temada olmayacak ancak yönetmen Nic Pizzolatto izleyicilere yine görsel bir şölen yaşatacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler