MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuğba Ekinci; Doğu bombalanmalı dedi, sosyal medya karıştı

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medyayı karıştırdı. Tuğba Ekinci'nin "Doğu'yu baştan yaratmak için bütün bölgelerin bombalanması gerekiyor." sözleri, sosyal medyada tartışma yarattı.

Tuğba Ekinci, sosyal medya üzerinden Ankara'daki patlamayla ilgili bir paylaşımda bulundu. Kızgın bir ifadeyle çektiği selfie fotoğrafını instagram sayfasından paylaşan şarkıcı Tuğba Ekin, altına yazdıklarıyla takipçilerinin tepkisine neden oldu. Terör olaylarının artmasına dikkat çeken Tuğba Ekinci, paylaşımının altına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Instagram hesabını da mentionladı. Ünlü şarkıcının kişisel Instagram hesabından attığı skandal mesaj, twitterda da en çok konuşulanlar listesine girdi. İşte, Tuğba Ekinci'nin gündemi sarsan o sözleri!

"İmza sistemiyle Doğunun temiz insanları baska bolgelerde Toki evlerine yerleştirilsin artk doguyu baştan yaratmak için butun bolgelerin bombalanması insan girilemez bölge ilan edilmesi gerekiyor o zaman hangi toprak için ne yapacaklar nerde barinicaklar görelim .Çözüm yolu yolunda en mantiklisi Sayın. @rterdogan"

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR?

1977 doğumlu olan Tuğba Ekinci'nin şov dünyasına girişi Osman Sınav'ın keşfetmesiyle olmuştur. Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisinin çekimlerinde keşfedilen Tuğba Ekinci, Çarkıfelek'te bir süre hosteslik yapmış, ardından Kral TV'de VJ olmuştur. 1994'te Güzellik Yarışması'nda elemeleri geçen ilk 20 aday arasında yer alan şarkıcı, babasının baskıları nedeniyle yarışmadan çekilmek zorunda kalmıştır. Şarkıcılık kariyeri ise Erol Köse ile başlayan Tuğba Ekinci, "O Şimdi Asker" şarkısıyla tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

TUĞBA EKİNCİ'YE TEPKİLER

"Hitler almanyasından yada günümüz israilinden bir farkımız kalmasın istiyorsun yani. Git bi milliyetçiliğin ne olduğunu öğrende gel. Senin istediğin ırkçılık ve faşistliktir." Diyeceğim ama anlayabilecek misin?"

"Allah senden de sorsun bunu yazacak kadar vicdansızsın madem insan olamazsın!S evmiyorsun madem insanını yasama o zaman bu ülkede! Sana kim meraklı! Gerci seni kim tanıyor bu ülkede o da var! Ancak böyle şeylerle gündeme gelirsin yazık sanatçıyım sanıyor kendini bu da!"

"Beyin terk etmiş kendisini, bir süre magazinde istediği etkiyi yaratamamış kendisi böyle magazin gündemine oturmaya çalışıyor başarılı da oldu ama bunun yanında insan olamadığını da kanıtladı TV'ye çıkıp orasını burasını gösteren siyasetçi oluyor, 10 günde bir din değiştiren çıkıp tv din dersi veriyor, nasıl bir ülke olduk çok yazık!"

"Haddinizi bilip öyle konuşup yazacaksınız. Siz kim oluyorsunuz da Doğu'daki insanları yerlerinden sürmek ve oraları bombalamakla tehdit ediyorsunuz! Her yerde bombalarla insanlar ölüyor, hayatlar parçalanıyor. Kimi kimin yerinden kopartıyorsun. Öyle selfielerle olmaz bu işler. Ayrıca sizi de tanımıyorum. Sanatçıyım diye de ortalarda dolaşıyorsunuz. Lütfen duyarlı ve saygılı olun!"


Vitrin


En Çok Aranan Haberler