MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuğba Ekinci'den Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'na sert yanıt

Şarkıcı Tuğba Ekinci bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla yine çok konuşturdu.Tuğba Ekinci, Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu ile ilgili yaptığı açıklamalarla program akşamına damga vurdu.

CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programının konukları Ezgi Sertel, Ayşe Özgün, Tuğba Ekinci ve Bedrettin Aydoğdu oldu. Tuğba Ekinci programda Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu ile ilgili yaptığı açıklamalarla geceye damga vurdu. İşte Tuğba Ekinci'nin o sözleri:
Ben Hülya Avşar'a benzediğimi iddia etmedim. Ben bunu söylesem yıllar önce söylerdim. Sanki imam hakkında mı? Konuştum. Hülya hanımın kocası imam mıdır? Önceden de çapkın bir adamdı. Bana yaptığını da ben sıkıldığım için söyledim. Bunlar zaten bekarlar artık, evli olsalar ben böyle bir şey zaten söylemem. Üzüldüğüm nokta, Kaya bey tanımıyorum diyor, Hülya hanım şahıs diyor benim için ayıptır kardeşim. Birinizin altı durmuyor, birinizin üstü durmuyor. Kaç yaşına geldiler normal konuşsunlar' dedi.

OLAY YARATAN AÇIKLAMANIN NEDENİ Şarkıcı Tuğba Ekinci bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla yine çok konuşturdu. Tuğba Ekinci, Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu ile ilgili yaptığı açıklamalar gündemden hala düşmedi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Kaya Çilingiroğlu'nun kendisine 5 yıldır mesaj attığını söylemişti. Tuğba Ekinci'nin Ayşe Özgün ile beraber sunduğu

"Kim Haklı, Kim Haksız' programında bu itirafı yapmıştı. Tuğba Ekinci'nin Hülya Avşar'a olan benzerliği konusu açılınca yaptığı bu itiraf gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun kendisine sürekli mesaj attığını belirten Tuğba Ekinci "Ben Hülya'ya benzemeye çalışsam, 5 yıldır bana sürekli 'kahve içelim' diye mesaj atan Kaya Çilingiroğlu'na cevap verirdim" demişti. Kaya Çilingiroğlu ise;'Tuğba Ekinci kim? Öyle birini tanımıyorum. Bunlardan öyle çok var ki. Dışarıda selamlaşıyorum isimlerini bilmiyorum." açıklamasını yapmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler