MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tv 8 yayın akışında bugün

Türk televizyonlarının en çok izlenen kanallarından Tv 8 yayın akışında herkesin ilgisini çekebilecek bir program bulunuyor. Peki, Tv 8'de bugün hangi programlar var? 4 Ocak TV 8 canlı yayın akışı ve detayları, haberimizde!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv 8 canlı yayın akışı ile Tv 8 severlerle buluşmaya devam ediyor. Program ağırlıklı yayın akışıyla diğer kanallardan ayrılarak fark yaratan Tv 8'in yayın akışında her kesimin dikkatini çekebilecek yapımlar bulunuyor. Hem gündüz hem de akşam kuşağında iddiaları programları ekrana getiren kanalın canlı yayın akışı da en az uydu yayın akışı kadar yüksek çözünürlükle izleyicilerine sunuluyor.

Reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan Tv 8'in yayın akışında gündüz kuşağında yayınlanan programlarının değeri büyük. Güne açılışı iddialı programlarla yapan TV 8'in gündüz kuşağında şu programlar yer alıyor: Furkan Andıç'ın kendine has sunumuyla renklendirdiği sevilen program Oynat Bakalım, Rusya menşeli çizgi film Maşa ile Koca Ayı, ünlüler dünyasında olup bitenlerin sorgulandığı Aramız Kalmasın, TV8 ekranlarında milyonların beğeniyle izlediği yemek programı Arda'nın Mutfağı, BKM oyuncularının unutulmaz programı Çok Güzel Hareketler Bunlar, ekranların ünlü güzellerinin stillerini yarıştırdığı İşte Benim Stilim Ünlüler Tv 8 gündüz yayın akışında yer alıyor.

TV 8 YAYIN AKIŞINDA BUGÜN

06:00 Çok Güzel Hareketler Bunlar

28 Mayıs 2008'de Kanal D'de yayınlanan eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar, tekrar bölümleri hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanıyor.

07:30 Oynat Bakalım

Acun Ilıcalı'nın keşfettiği sempatik sunucu Furkan Andıç, birbirinden komik ve ilginç videoları, Tv severlerle buluşturmaya devam ediyor.

08:30 Maşa ile Koca Ayı

Herkese hitap eden çeşitli programların yer aldığı TV 8'de çocuklar da unutulmuyor. Rusya yapımı Türkçe dublajlı çizgi film Maşa ile Koca Ayı, hafta içi her gün miniklerle buluşuyor.

09:00 Aramızda Kalmasın / Canlı

Magazin dünyasının nabzının tutulduğu, ekranların sevilen isimleri hakkında ortaya atılan iddiaları ekran önünde canlı olarak tartışıldığı gündüz kuşağı programı Aramızda Kalmasın hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında!

12:15 Oynat Bakalım

En son ve en komik videoların keşfedilip ekrana yanstıldığı Oynat Bakalım, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar bölümleriyle Tv severlerin karşısına çıkıyor.

12:45 Arda'nın Mutfağı

Tv 8'in sevilen yemek programı, tatlı tuzlu tatların yeni rotası Arda'nın Mutfağı, meraklılarıyla buluşmaya devam ediyor.

13:45 Çok Güzel Hareketler Bunlar

BKM oyuncularının çok ses getiren programlarından Çok Güzel Hareketler Bunlar hafta içi her gün sabah 6 ve öğleden sonra 13:45 olmak üzere günde iki kez izleyicilerle buluşuyor.

15:00 İşte Benim Stilim 2016

Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya, Ivana Sert ve Uğurkan Erez'in jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim Ünlüler hafta içi her gün öğleden sonra Tv 8 ekranlarında moda severlerle buluşuyor.

20:00 4 Büyükler Salon Turnuvası / Canlı

Merakla beklenen 4 Büyükler Salon Turnuvası canlı yayınla TV 8'de başladı. Birçok ünlü futbolcunun forma giyeceği turnuvada bu akşam Beşiktaş - Fenerbahçe ve Galatasaray - Trabzonspor karşılaşacak.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler