MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulan İstanbul 32. bölümde Nevizadeler kılıç peşinde

Kandemir ve ekibi Ulan İstanbul son bölümde Firuz tarafından sergiden kılıç çalmakla görevlendirildi. Ancak kılıcı çalmak isteyen sadece Nevizadeler değildi! Ulan İstanbul 32. bölüm yine hem eğlenceli hem heyecanlı anlar yaşattı.

ULAN İSTANBUL 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Ulan İstanbul 32. bölümüyle Kanal D ekranlarından sevenleriyle buluştu. Finale bir bölüm kala bu bölümü heyecanlı gelişmelere sahne olurken, izleyici bu bölümde de koltuklarına kitlendi. Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım gibi oyuncuların rol aldığı Ulan İstanbul 32. bölümde ekip bu sefer müzeden 2. Mahmut döneminden kalma nadide bir kılıcın peşine düştü. Diğer yandan Ceyhun, Derya'nın başka bir adamla öpüştüğünü öğrendi. Haftaya final yapacak olan Ulan İstanbul son bölümüyle2 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geldi.

FERDİ KARAKOLDA!

Ulan İstanbul 32. bölümde Ferdi'nin, Ceyhun tarafından karakola götürülmesiyle herkes telaşlandı. Derya, neler olduğunu öğrenebilmek için Ceyhun'u ziyarete gitti. İfadesi alınan Ferdi, elinden geldiğince durumu toparlamaya çalıştı ancak komiseri ikna etmek bu kez kolay değildi. Üstelik karakoldan çıkarken bir başka hırsızın Ferdi'yi tanıması Ceyhun'u iyice korkuttu. Ferdi'nin şüpheli davranışlarını ve Derya'nın başka bir adamla öpüşmesini çözemeyen Ceyhun, çareyi yeniden nişanlısını da yakın takibe almakta buldu.

NEVİZADELER'E FİRUZ BASKISI

Firuz'un baskısı altındaki ekibin sıradaki işi her zamankinden daha tehlikeliydi. Ulan İstanbul son bölümde ekip bu sefer 2. Mahmut döneminden kalma nadide bir kılıcı sergilendiği müzeden çalmak için hazırlıklara başladı. Ancak başka bir çetenin de aynı kılıcın peşinde olması ortalığı karıştırdı. Şehriban, nikah tarihinin alınmasıyla ilgili ısrarlarını sürdürdü. Köşeye sıkışan Derya, sonunda elinde Bahadır'ın düzenlediği sahte kimlikle beraber gün almaya gittiler. Ceyhun'u yine atlattıklarını düşünen ekip, bu kez fena yanıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler