MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulan İstanbul yeni bölümü Kanal D'de ekrana geldi

Sevilen dizi Ulan İstanbul son bölümü izleyici karşısına çıktı. 24. bölümde Yaren'in bulduğu not herkesi heyecanlandırdı. Herkes bu notun peşine düştü.

Pazartesi gününün tüm stresini, sıkıntısını atan keyifli dizi Ulan İstanbul son bölümü ekrana geldi. Her hafta yeni bir olay peşinde olan çetenin bu haftaki maceraları seyirciyi ekran başına kitledi. Son bölümde Yaren tesadüfen evde bir not buldu. Herkes bu notun peşine düştü. Bu not yeni olaylara sebebiyet verdi. Ulan İstanbul 24. bölümü dün 20.00'de Kanal D'de ekrana geldi.

İlgiyle izlenen dizi Ulan İstanbul 24. bölümde Yaren'in evde tesadüfen Gazanfer Nevizade'nin bıraktığı notu bulmasının ardından, hazine bulma umuduyla konakta gizlice kazı çalışmalarına başladı. Ekip konağın altını üstüne getirdi bahçede kazılmadık yer kalmadı. Her biri bir tarafta ve başları bela da olan ekip, Kandemir'in yanında hastanede toplandı. Ferdi ile Kandemir nihayet barıştı, çete yeniden bir araya geldi. İstanbul son bölümde Yaren'in evde tesadüfen Gazanfer Nevizade'nin bıraktığı notu bulmasıyla ekip, yeni bir hedefe odaklandı. Ellerindeki notla hazine bulmayı ümit eden Kandemir ve çetesi, gizlice konakta kazı çalışmalarına başladı. Kazı sırasında Hayati ve Şehriban'ın aynı bahçeden geçen su boruları patlayınca mahallede ortalık karıştı. Ferdi ve Karlos'un taşıdığı çuvallardaki toprakları Hayati fark etti. Hayati Ferdi ve Karlos'u soru yağmuruna tuttu.

Derya'nın kendisiyle görüşmemek için yalan söylediğini fark eden Ceyhun bu duruma fena bozuldu. Ulan İstanbul son bölümde başarılı komiser, Esra ile dertleşirken aslında genç kızın Nevizadeler'i araştırmaktan vazgeçmediğini öğrendi. Konaktaki kazıların sonucunda ekip, İstanbul'da başka bir adrese yöneldi. Sonunda yıllardır aradığı altınlara ulaşacağını ümit ederek Nevizadeler'i adım adım takibe alan Hayati, her şeyden habersiz olan ekibin peşindeydi. Hedeflerindeki evin içine sızıp çalışmalarına başlayan çeteye ise Hayati'nin bir sürprizi vardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler