MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ütopya eleme gecesine Kurretülayn'ın gözyaşları konuşuldu

Kavganın eksik olmadığı Ütopya'nın eleme geces yine olaylı geçti. Ütopya'ya ve hayallerine veda eden isim Çağlar oldu. Ütopya eleme gecesine ise sinir krizi geçiren Kurretülayn'ın gözyaşları damga vurdu.

Fenomen yarışma programı Ütopya'nın 21 Ağustos Cuma akşamı ekrana gelen bölümünde eleme gecesi heyecanı yaşandı. Kavga ve gergin dakikaların yaşandığı Ütopya eleme gecesinde elenen isim kadar Kurretülayn'ın açıklamaları ve gözyaşları konuşuldu. Semihlerin grup içindeki bölünmeleriyle, bireysellerin ise birbirlerine karşı sergiledikleri tavırlarıyla şaşırttığı Ütopya eleme gecesinde kıyasıya bir oylama yaşandı.

ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ?

Dilay'ın moderatörlüğünde geçen Ütopya oylamasında bölünmelerin hergeçen gün arttığı Semihlerin grubunun kaderi Dilay'ın vereceği oya bağlıydı. Gözlerin çevrildiği Dilay, Tuncay'a oy vererek Altar'ın elenme adayı olarak kalmasına neden oldu. Üç oyunu da Tuncay'a veren Dilay, Altar'ın da elenme riski yaşamasını sağladı. Dilay'ın bu hareketini Semih'e yoran Bireyseller, eleştiride bulunurken; Altar kendisini elenme adayları arasından çıkarmayan grup arkadaşlarına sitemini dile getirdi. Dengelerin her an değişebildiği Ütopya'da yarışmacılar, hangi yarışmacının elendiğini öğrenmek için bir araya toplandılar ve Ütopya'ya veda eden isim Çağlar oldu.

KURRETÜLAYN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Semih ve Murat ile arası bozulan Kurretülayn, grup arkadaşlarının Altar'ı yazması üzerine çok sinirlendi ve sinir krizi geçirdi. Semih'i Murat'ın doldurduğunu söyleyen Kurretülayn, Semih'in parmak sallamaları ve genç kızı suçlayıcı açıklamalarının ardından gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın sinir krizi geçirdiği o anlar, Ütopya son bölümünün en çok konuşulan sahnesi oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler