MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam 31. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının beğenilen dizilerinden Yedi Güzel Adam 31. bölümüyle ekrana geldi. Her hafta farklı gelişmelere sahne olan Yedi Güzel Adam son bölümüde sırlar açığa çıkıyor. Kahraman ise Cevat'tan önemli bir şey istiyor.

YEDİ GÜZEL ADAM 31. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ekranlara yeni bir soluk getiren Yedi Güzel Adam son bölümüyle 16 Şubat'ta ekrana geldi. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızdaki önemli yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi Yedi Güzel Adam 31. bölümde sırlar gün yüzüne çıktı. Yedi Güzel Adam 16 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geldi.

SIRLAR AÇIĞA ÇIKTI

Yedi Güzel Adam 31. bölümde karanlıkta kalan bazı gerçekler gün yüzüne çıktı. Cahit ve Rasim Van'a gitmek üzere hazırlanırken, çok uzaklardan Cahit'in hiç beklemediği bir misafiri geldi. Cami çıkışı Cevat'la ilgili piyangocunun söylediklerinden sonra Celal olduğu yere yığıldı. Piyangocunun, Celal'in kulağına bir şeyler söyledi. Süleyman ve Hatice, Cahit'in Van'a gideceğini Zehra'dan saklamaya çalıştı.

GERİLİMLİ SAATLER

Selim ve Süleyman Hoca arasındaki gerilim giderek tırmandı. Selim, Süleyman hocayı tehdit edecek kadar ileri gitti. Fuat'ın yüzünden Hasan Ali'nın geceleri eve gelmemesi Emine'yi çileden çıkardı. Teşkilat içinde bölünmeler baş gösterdi. Bunu fark eden Adnan yeni planlarını devreye soktu. Yedi Güzel Adam son bölümde piyangocuları beraber gören Çalık, soluğu Kahraman'ın yanında aldı. Yedi Güzel Adam son bölümde Kahraman'dan Cevat'la ilgili önemli bir şey istedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler