MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 19. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

90'lı yıllarda Yeşil Ova isimli bir Ege kasabasında yaşayan sıcak, samimi insanların hikayesini anlatan Yeşil Deniz son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Yeşil Deniz 19. bölümde bütün bu olanlardan ders çıkaran sadıçlar kendi aralarında sözleşip yalanı dolanı bırakmaya karar verdiler.

TRT 1 ekranlarının eğlenceli dizisi Yeşil Deniz son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ'ın paylaştığı Yeşil Deniz, 19. bölümde yeni gelişmeler meydana geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde Sadıçlar, Halil'in ani ölümünden ders çıkardılar. Öte yandan seçim yarışı iyiden iyiye alevlendi ancak son anda çıkan aday ortalığı karıştırdı.

YEŞİL DENİZ 19. BÖLÜM ÖZETİ

Sedef'in kasabaya tekerlekli sandalyede dönmesi İsmail dahil herkesi derinden sarstı. Yeşil Deniz son bölümde ancak Sedef hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya, hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalıştı. Köstencelerin Halil'in ani ölümü Süleman'ı yeniden zor bir durumun içine atarken bütün bu olanlardan ders çıkaran sadıçlar ise kendi aralarında sözleşip yalanı dolanı bırakmaya, adam gibi adam olmaya karar verdiler.

SEÇİM YARIŞI

Bu sırada seçim yarışı da iyiden iyiye hızlanmış, Hilmi başkan ve Tüccar Sami arasındaki rekabet giderek kızışmıştı. Yeşil Deniz 19. bölümde erkeği, kadını, yaşlısı, genciyle Yeşilova halkı yavaş yavaş saflarını netleştirirken son anda ortaya çıkan süpriz bir aday işleri bir anda karıştırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler