MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 15. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Eğlenceli dizi Yeşil Deniz son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yeşil Deniz 15. bölümde jandarmaların Bahri'yi ilçeye getirmesi büyük coşkuyla karşılandı. Tüccar Sami durumdan faydalanarak belediye başkanlığına adaylığını koydu.

Samimi anlatımıyla dikkat çeken dizi Yeşil Deniz 15. bölümüyle ekrana geldi. Her hafta farklı bir olayın meydana geldiği Yeşil Deniz son bölümde Bahri jandarmalar tarafından ailesine teslim edildi. Diğer yandan Tüccar Sami Yeşilova Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyduğunu açıkladı. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ'ın paylaştığı Yeşil Deniz son bölümü 30 Ocak Cuma akşamı izleyicisiyle buluştu.

Yeşil Deniz 15. bölümde Jandarmalar tarafından ailesine teslim edilen Bahri, ilçedeki kalabalık tarafından bir kahraman gibi karşılandı. Bunu fırsat bilen Tüccar Sami ise hiç vakit kaybetmeden gelecek seçimler için Yeşilova Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyduğunu açıkladı.

Diğer yandan ağacın altındaki adamla tanışan sadıçlar, karşılarında beklediklerinden çok farklı birini bulmuşlardı. Yeşil Deniz 15. bölümde şakacı, umursamaz hatta biraz da sinir bozucu bir adam olan ağacın altındaki adam sadıçlara sorularını cevaplayacağını ancak öncesinde bir şartı olduğunu söyledi. Zümrüt'ün verdiği seminer sayesinde işlerin yoluna girdiği belediyede ise her şey bir anda tersine dönmüştü. Tüccar Sami'nin de başkanlık için adaylık yarışına girdiğini öğrenen Hilmi, çareyi antin kuntin işlerin adamı İsmail'den yardım istemekte buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler