MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 27. bölümü yayınlandı

Yeşil Deniz yeni bölümü ile Trt 1 ekranlarına geldi. Ege İnsanı'nın eğlenceli anlarını gözler önüne seren dün akşam yayınlanan Yeşil Deniz yeni bölümünde

TRT1' in her bölümü merakla beklenen eğlenceli dizisi Yeşil Deniz 27. bölümü dün akşam izleyicileriyle buluştu. Dizinin son bölümünde Kenan ile ilgili gelişmeler yaşandı.

Dizinin yeni bölümünde ğacın altındaki adamın söyledikleriyle İsmail'in kafası iyice karışsa da yine de Sedef'e evlilik teklif etmeden önce son bir kez emin olmak istedi. Öte yandan Süleman ise Cemil'in Safiye'ye yazdığı mektuplar yüzünden sıkıntıdaydı.

Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turakrol aldığı Yeşil Deniz 27. bölümünde Cemil yeni yalanlar uydurmak zorunda kaldı. Emine'yle düğün gecesi yarım kalan Emin ise çareyi Emine'ye karşı tavır almakta bulacak. İsmail, ağacın altındaki adamın söylediklerinden sonra ne yaptı? Yeşil Deniz 27. Bölümü ile dün akşam saat 20.00'de TRT1 ekranlarına geldi.

YEŞİL DENİZ 27. BÖLÜM ÖZETİ

Fizik tedavisi sonrası sonuç alamayan Sedef'in düşünceleri asla değişmedi. Bu yaşananların üstüne bir de yakın komşularından biri Sedef'i çolak bir erkekle tanıştırmaya çalışınca Hicabi son çare olarak tüm duygularıyla birlikte İsmail'den Sedef'le evlenmesini istedi! İsmail Hicabi'nin evlilik teklifine ne cevap verdi, evlenmeyi kabul etti mi?

Yeşil Deniz son bölümünde çiftler arasında tartışma yine eksik olmadı! Bahri'den aldığı üst üste paralar yüzünden Cemile ile tartıştı ama paraları geri iade etmemesi küçük olaylar yaşamasına sebep oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler