MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü sezon finali nefesleri kesti

Show Tv ekranlarına sezon boyu damga vuran Yılanların Öcü son bölümü sezon finali heyecanıyla ekrana geldi. 8 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanan Yılanların Öcü sezon finali bölümünde Fatma ve Bayram'ın çaresiz halleri damga vurdu.

Fakir Baykurt'un ünlü eserinden uyarlanan Yılanların Öcü 42. bölümü sezon finali sahneleriyle ekranlara geldi. Başrollerini; Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı, Mehmet Atay, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Nalan Örgüt, Burak Can, Erden Alkan, Ceyda Kasabalı, Gonca Yakut, Süleyman Karaahmet, Orkun Öngen, Sibel Şişman, Zafer Güllü, Murat Çobangil, Eyüp Bayşi ve Aycan Koptur'un paylaştıkları sevilen dizi Yılanların Öcü son bölüm sezon finalinde Fatma, Kamuran'ın tehditleri ile silahı alıp Bayram'ın karşısına geçti. Yılanların Öcü 52. bölüm sezon finali 8 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'de Show'da yayınlandı!

YILANLARIN ÖCÜ 42. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ

Yılanların Öcü son bölüm sezon finalinde oğulları için tekrar bir araya gelen Bayram ve Fatma'yı korkunç bir sürpriz bekliyordu. Dizinin finalinde Kamuran, Fatma'nın bebeğini kaçırdı. Fatma ise Hatçe'den şüpheleniyordu. Hatçe, bebeği Kamuran'ın kaçırdığını ifade etse de Kamuran'ın yaşadığından haberi olmayan Bayram ve diğerleri onun aklını kaçırdığını düşünüyordu. Yılanların Öcü 42. bölümünde kimsenin inanmadığı Hatçe, çaresizlik içinde kendini aklamaya çalıştı. Şerife, bebeği kaçıranın Kamuran olduğunu anladı ve bebeği kurtarmak için Kamuran'ın karşısına çıktı. Gizlice peşine düşen Sırrı için, Kamuran ile karşılaşmak sonun başlangıcı oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler