MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü son bölümde Fatma ölüm döşeğindeydi

Show Tv'nin iddialı yapımlarından Yılanların Öcü son bölümüyle yine adından söz ettirdi. Çarşamba akşamları yayınlanan Yılanların Öcü 47. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde; zor günler geçiren Fatma, bu kez ölümle mücadele etti. Yılanların Öcü 47. bölüm detatlarıyla haberimizde!

Fakir Baykurt'un ünlü eserinden uyarlanan Yılanların Öcü 47. bölümü çarpıcı gelişmeleriyle ekranlardaydı. Deneyim isimlerin yanı sıra genç ve dinamik yıldızların kadrosunda yer aldığı dizinin son bölümünde tansiyon giderek yükseldi. Çarşamba akşamlarının merakla beklenen yapımı Yılanların Öcü'nde bu hafta Bayram'ın imdadına sürpriz bir isim yetişirken; boşanmak için Haceli'yi ikna etmeye çalışan Fatma'yı canından edecek kötü bir sürpriz bekliyordu. Yapımcılığını Ata Türkoğlu / Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan'ın üstlendiği, başrollerini; Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı, Mehmet Atay gibi isimlerin paylaştığı Yılanların Öcü 47. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Show Tv'deydi!

YILANLARIN ÖCÜ 47. BÖLÜM ÖZETİ

Yılanların Öcü son bölümünde; Dr. Sezin'in ölümüyle birlikte küçük Salih'in hastalığına dair şüpheler Bayram'ı sarmıştı. Oğlunun gerçekten iyileşip iyileşmediğini öğrenmeden asla durmayacaktı. Ona bu yolda sürpriz bir isim yardım etti. Bu yardımlaşma ikilinin birbirine doğru adım atmasına sebep oldu. Fatma ise her şeyden habersiz kendisini boşanma konusunda sıkıştıran Kenan yüzünden Haceli ile tekrar konuşmaya çalışmaktaydı. Kenan'ın üstüne bir de evde Fidan Hanım yüzünden çıkan büyük kriz eklenince Fatma derhal boşanması gerektiğine karar verdi. Fakat bu kararın hayatını nasıl bir riske sokacağından henüz habersizdi. Yılanların Öcü 47. bölümünde Şerife ise Fatma'ya ulaşmaya çalışırken karşılaştığı Fikret ile yeniden şansının döndüğüne inanmaktaydı ve Fikret sayesinde tekrar rahat günler gelmişti. Ayşe ise annesinin de desteklemesiyle okula döner. Ancak Irazca'nın Nil ve arkadaşlarının yaptıklarını öğrenerek okula gitmesi herkesi şok etti. Haceli'nin Bilal'in oğlu Sinan'la önce koruma olarak başlayan arkadaşlığı bir abi kardeş ilişkisine dönüşmüştü. Fakat Haceli çok zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktı ve ya Sinan'ı ya da Fatma'yı feda edecekti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler