MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Morgül'e şok gönderme: Homofobik değilim ama

Beyaz TV'de sabah haberlerini sunan Tahir Sarıkaya'nın Yılmaz Morgül göndermesi şaşırttı. Sarıkaya, sosyal medyanın son zamanlarda en çok konuştuğu isim için "Homofobik asla değilim ama Yılmaz Morgül'e erkek rakip ağır bir durum." dedi.

TV 8 ekranlarının aylar öncesinden adından söz ettirmeye başlayan yarışma programı Survivor 2016'ının ilk bölümü 7 Şubat akşamı başladı. Yarışmadan daha çok ünlüler yarışmacısı Yılmaz Morgül konuşuldu. "Survivor'ın mor gülüyüm, hayatın tek formülüyüm" sözleriyle Survivor 2016'ya dahil olduğunu duyuran ve yarışma yayınlanmadan hemen önce "IQ'um '164.7" açıklamasıyla gündeme gelen Yılmaz Morgül'ün iddiasını yarışmada koruyup koruyamayacağı merak konusuydu. Ancak Yılmaz Morgül, daha yarışamadan tribünde arkadaşlarına tezahürat yaparken aşağı düştü. Survivor 2016'da sergilediği tavırlarla Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girerek Trend Topic olan Yılmaz Morgül'e ilginç yorumlar geldi. Ufak bir kaza atlatan Yılmaz Morgül, ilk yarışmasında kendisinden yaşça bir hayli küçük bir rakiple karşı karşıya geldi. Ancak baş başa geçen mücadele sonunda parkur boyunca zorlandığı gözlerden kaçmayan Yılmaz Morgül, yenilmekten kurtulamadı.

Survivor 2016'da ünlüler takımının hem lideri, hem birleştirici gücü hem de amigoluğuna soyunan Yılmaz Morgül'ün ilk performansıyla ilgili sosyal medyaya yorum yağdı. Bu yorumlardan en dikkat çekeni, Beyaz TV'de sabah haberlerini sunan Tahir Sarıkaya'nın paylaşımı oldu. Sarıkaya, Yılmaz Morgül'ün performansı için; "Homofobik asla değilim ama Yılmaz Morgül'e erkek rakip ağır bir durum." dedi.

YILMAZ MORGÜL'DEN SURVİVOR 2016 KURALLARI

Survivor 2016'daki ünlüler yarışmacılarını etrafına toplayan Yılmaz Morgül, ilginç bir konuşma yaptı. Arkadaşlarını rakip takımla söz düellosuna girmemesi konusunda uyaran sanatçı şunları söyledi: "Kimse kimseye "fısır" bile laf etmeyecek arkasından. Sonra kimse demesin "Bunların ikisi çekildi, üçü çekildi, dördü çekildi. Bunlar ne konuşuyorlar" Olmasın bunlar. Burada çok iyi arkadaş olalım. Ne olursa olsun, burası ünlüler takımı olarak hanım efendiler ve beyefendilerden oluşacak. Bir hanımefendi, bir beyefendi nasıl davranışları kendilerine yakıştıracaklarsa öyle davranacaklar. Hep söyledim, asla sözlü saldırı olursa seviyelerine inmeyiniz, muhattap olmayınız." dedi.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler