MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümü TRT 1'de ekrana geldi

Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Her hafta izleyicisine keyifli anlar yaşatan Zengin Kız Fakir Oğlan 111. bölümde Nurhan, Sarp'ın kötü planına mani oldu. Bu durum Sarp'ın hoşuna gitmedi.

TRT 1'in uzun soluklu dizilerinden Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümüyleseyircisiyle buluştu. Hüseyin Avni Danyal, Mahir İpek, Ayda Aksel , Kemal Kuruçay ve daha pek çok ismin rol aldığı Zengin Kız Fakir Oğlan 111. bölümde Nurhan bu sefer güldürmedi. Nurhan, Sarp'ın kötü planına mani olunca Sarp bunun intikamını almak için harekete geçti. Nurhan'ın başı belaya girdi. Beğenilen dizi Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümü 25 Ocak Pazar akşamı ekrana geldi.

Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümde Nurhan, Sarp'ın kötü bir planına mani oldu. Nurhan sayesinde Kemal Bey ve şirketi zarar görmeyecekti. Ancak bu engellemeyle Sarp'ın tüm hayalleri yıkıldı ve bu durum Sarp'ın hiç hoşuna gitmedi. Sarp, tüm planlarını alt üst ettiği için Nurhan'a oldukça kızdı ve Nurhan'dan intikam almak için elinden geleni yapacağına yemin etti. Nurhan'ı yok etmeye kararlı olan Sarp'ın gözü karardı. Zengin Kız Fakir Oğlan 111. bölümde Nurhan'ı acı bir son bekliyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler