MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halit Ergenç konserine hazır mısınız?

Kanuni'yi canlandırdığı fenomen dizi 'Muhteşem Yüzyıl'ın ardından ortalarda fazla görünmeyen oyuncu Halit Ergenç, 6 Şubat'ta Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde İş Sanat'ta vereceği konserde klasikleşmiş müzikallerden sevilen film müziklerine uzanan şarkılar söyleyecek.

İş Sanat'ta bu ay İstanbullu müzikseverleri sürpriz bir konser bekliyor. Özellikle 'Muhteşem Yüzyıl'daki Kanuni rolüyle hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük ilgi gören oyuncu Halit Ergenç, bu kez klasikleşmiş müzikallerden sevilen film müziklerine uzanan eserler seslendireceği bir konser için İş Sanat sahnesine çıkacak.

Şef Serdar Yalçın'ın yönetiminde gerçekleşecek konserde Ergenç'e alanında Türkiye 'de bir ilk olan Sinema Senfoni Orkestrası eşlik edecek. Repertuvarını sadece, kaynağı neredeyse sonsuz olan film müzikleri ve müzikaller üzerine odaklayan bu özel topluluk, Avrupa 'da ve dünyada çok az rastlanabilecek bir orkestra olma yolunda ilerliyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Operet ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümleri mezunu olan Ergenç, 'Acı Aşk' ve 'Binbir Gece' gibi film ve dizilerin yanı sıra bugüne kadar aralarında 'The Adventures of ZAK-New York', 'Kiss Me Kate', 'Tatlı Charity', 'Beni Seviyor', 'Kral ve Ben', 'Amphitrion', 'Evita', 'Hayalet ve Ötekiler' ile 'Şarkılar Susarsa'nın bulunduğu önemli müzikal, opera ve bale projelerinde yer aldı.

Sinema Senfoni Orkestrası & Serdar Yalçın & Halit Ergenç/ 6 Şubat Cuma 20.00/ İş Sanat
Bilet fiyatları: 1. Kademe: 75 TL 2. Kademe: 60 TL 3. Kademe: 50 TL İndirimli: 40 TL Öğrenci: 20 TL
İş Sanat Ana Gişe - 0212 316 10 83
Biletix - 0216 556 98 00, www.biletix.com

Vitrin


En Çok Aranan Haberler