MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan Doğulu Harbiye Açıkhava Konserleri'nin finalinde hayranlarıyla buluştu

Kenan Doğulu önceki akşam Harbiye Açıkhava Konserleri'nin kapanış gününde 5 bin kişiyi 'Aşk dolu' şarkılarıyla mest etti. Konserde Doğulu'yu eşi Beren Saat, annesi, kayınvalidesi ve abisinin eşi yalnız bırakmadı.

Kenan Doğulu Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Doğulu'yu izlemeye gelenler arasında Şebnem Ferah, Sertab Erener, Fuat Güner, Belçim Bilgin, Esra Erol, Deniz Çakır, Neslihan Yeldan, Bensu Soral-Hakan Baş, Arzu Kaprol, Esra Balamir, Ömer Faruk Sorak, Ahmet San, Semih Kaya ve İzzet Öz de vardı. Konserde Doğulu'yu eşi Beren Saat, annesi Serpil Doğulu ve abisi Ozan Doğulu'nun eşi Ece Doğulu da en ön sıradan izledi.

3 saat sahnede kalan Kenan Doğulu, açılışı 'Ex Aşkım' parçasıyla yaptı. Ardından sanatçı yeni albümü 'İhtimaller'de yer alan 'Gelinim', 'Sıkı sıkı', 'Aşkkolik', 'Aşk oyunu', ve 'Can bebeğim' gibi şarkılarını selendirdi. Şarkıcı 'Koca Çınar' şarkısını ise yakın dönemde kapatılacağına dair söylentiler çıkan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'na ithafen seslendirdi.

Doğulu konserin ikinci yarısında abisi Ozan Doğulu'yla birlikte gerçekleştirdiği performansın ardından Bate Bumbo ritim grubunu ağırladı. "Çakkıdı", "Kime Ne", "Tak Etti Canıma" gibi en sevilen şarkılarının hiç duyulmamış halleriyle Harbiye'yi ayağa kaldırdı. Doğulu yoğun istek üzerine bis yaptı. Şarkıcı kendisini alkışlar eşliğinde tekrar sahneye çağıran sevenlerine "Aşk ile Yap" ve "Sımsıkı Sıkı Sıkı" şarkılarıyla 'En kötü günümüz böyle olsun' diyerek veda etti.

Konserin ikinci yarısında "Tencere Kapak" şarkısında Kenan Doğulu sahnesi sürpriz bir evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Evlenme teklifi eden hayranına hayat boyu aşk dileyen Kenan Doğulu, mutlu çift için "Aşk ile Yap" şarkısını seslendirdi. Beren Saat'in görüntüleri, konser boyunca sık sık barkovizyona yansıtıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler