MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerem Bayar'dan Yıldız Tilbe şarkısı

Kerem Bayar, Nisan ayının son haftası yayımlayacağı yepyeni projesi "Müzmin Bekar" ile müzikseverlerle buluşuyor.

İlk albümü "Senden İzler"" ve bu albümden "Afet-i Devran" şarkısı ve video klibiyle ilgi çeken Kerem Bayar, Nisan ayının son haftası yayımlayacağı yepyeni projesi "Müzmin Bekar" ile müzikseverlerle buluşuyor.

Prodüktörlüğünü İskender Paydaş'ın yaptığı Kerem Bayar'ın "Müzmin Bekar" isimli maxi single'ında, sözleri Erdem Danış'a, bestesi Kerem Bayar'a ait "Müzmin Bekar" şarkısının yanı sıra Yıldız Tilbe'den ilk albümünde dinlediğimiz "Sevdanın Tadı"da Kerem Bayar yorumuyla yer alıyor.

İlk video klip Yıldız Tilbe Şarkısına; "Sevdanın Tadı"

Kerem Bayar'ın farklı yorumuyla hayat bulan "Sevdanın Tadı"nın söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye düzenlemesi İskender Paydaş'a ait. Şarkının video klibi İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde çekilirken, 6 kişilik cast ve 20 kişilik çekim ekibi görev aldı. Yaklaşık 18 saat süren çekimlerde dış mekan için Beyoğlu sokakları kullanılırken, iç mekan sahneleri için ise popüler konser mekanı Bronx tercih edildi.

"Müzmin Bekar" ve "Sevdanın Tadı" ile bu şarkıların versiyonlarından oluşan Kerem Bayar'ın yeni çalışması Nisan ayının son haftası DMC etiketiyle raflarda yerini alacak.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler