MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alişan'dan Çağla Şıkel'e büyük jest

Çağla Şıkel meslek hayatı boyunca Çelik'in 'Benimle Evlenir misin?' adlı klibinden sonra 2.kez Alişan'ın 'Ölümsüz Aşklar' klibinde kamera karşısına geçti. Alişan'ı 2.kez kırmak istemeyen Şıkel klipten herhangi bir ücret almadı. Buna karşılık olarak Alişan yıllardır bir arada olduğu dostuna lüks bir sırt çantası hediye etti.

2000 yılında Alişan'ın 'Ah Yar' şarkısının klibi için götürülen teklife Çağla Şıkel 'Hayır' demişti.Aradan 16 yıl geçti. Alişan 'Ölümsüz Aşklar' klibi için manken ararken 'Her Şey Dahil'deki partneri Çağla Şıkel "Ben oynayayım" dedi.Şıkel aynı zamanda klip orucunu bozarak Alişan'la kamera karşısına geçti. Ünlü manken klip çekimlerini geçtiğimiz hafta tamamladı.

Aynı zamanda podyumların aranan ismi olan Şıkel'in ücreti 15 ile 35 bin TL arasında değişiyor. Alişan da bunu bildiği için Çağla'ya "Sana ne kadar ödemem gerek?" diye sordu. Şıkel, Alişan'dan ücret talep etmedi. Arkadaşının bu isteğini karşılıksız bırakmayan ünlü türkücü çekimlerden sonra klibinde bedava oynayan Çağla'ya Louis Vuitton Nişantaşı mağazasına giderek 6 bin TL'lik sırt çantası almış.

16 yıl önce Alişan reddedip bu kez kırmayan Çağla Şıkel "Klipte oynamak çok zormuş hele ki en yakın arkadaşına aşk ile bakmak daha zormuş. Beni bu kadar zorlayacağını tahmin etmemiştim" dedi.

Son zamanlarda hakkında çıkan 'Güzellik yarışmasına katıldığına pişman oldu' haberlerine de açıklık getiren ünlü manken, "Konuşmam yanlış anlaşılmış. Hayatımdaki bütün kapılar yarışma ile açıldı desem yeridir. Ben asla pişman olmadım ama bu gün olsa öyle bir yarışmaya katılmaya cesaret edemem. O zamanlar çok cesurmuşum" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler