MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Bedelli'de 'çark etti'

"Bedelli için param yok" çıkışı ile ses getiren Kadir Doğulu, bu sefer farklı konuştu.

'Küçük Sırlar'ın Ali'si Kadir Doğulu, yeni dizisi 'Pis Yedili'de Güney karakterini canlandırıyor. Son günlerde hakkında çıkan haberlerde art niyetlilik arayan genç oyuncu, yazılanların aksine yaşının tuttuğunu ve bedelli askerlikten yararlanabileceğini söylüyor.

Kadir Doğulu, bedelli askerlik konusunda şunları söyledi:

"Ben düşünmeden konuşurum, neysem oyum. Aslında en sevdiğim özelliğim bu diye düşünürdüm. Ama içinde bulunduğum sektör tersini düşündürtmeye başladı. Bedelliye verecek param yok demedim. Orada biraz art niyet var. 30 yaşındayım. İki seçeneğim var; bedelli de yapabilirim, okulumu bitirip kısa dönem de.

Ben aile ekonomisine katkıda bulunan bir adamım. Üç kardeşim var okuyan, neden bu parayı onlar için kullanmayayım? Beş ay bir yere gidip, vatani görevimi yerine getirmek beni üzmez, zorlamaz. Ama annem 'Ne olur oğlum git bedelli yap, yalvarırım!, 'Seni meraktan ölürüm' gibi cümleler kurunca, insan ister istemez ikilemde kalıyor. Hâlâ karar vermiş değilim."

[

MAGAZİN SERVİSİ 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN](http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler