MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beren Saat'ten 'tüp bebek' sorusuna ilginç tepki

Bir süredir tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmaya çalıştığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Beren Saat, önceki gün Etiler'deki özel bir hastaneden çıkarken görüntülendi

Önceki gün Etiler'de bir hastanenin estetik merkezine gelen Beren Saat, hastane çıkışı hızlı adımlarla aracına yöneldi.

Habercilerin yoğun ilgisi karşısında konuşmak istemediğini söyleyen güzel oyuncu, bir muhabirin "Tüp bebek tedavisi için mi geldiniz?" sorusu karşısında, "Tüp bebek mi?" diyerek kahkaha attı.

Beren Saat, kendisine kapıda habercilerin olduğunu söylemeyen şoförüne de tatlı sert uyarıda bulunup gözlerden uzaklaştı.

Beren Saat'e Ulusal Duruş Onur Ödülü verildi

Ulusal Dayanışma Platformu tarafından 11 üniversitede gençlerle yapılan anket sonucu belirlenen 27 kişiye, Ulusal Duruş Onur Ödülleri verildi. Ödül alanlar arasında Beren Saat de yer aldı.

1 YILDA VATAN HAİNLİĞİNDEN...

Ödülünü aldıktan sonra konuşan Beren Saat, hazmetmesi çok zor 1 yıl geçirdiğini ama sonucunun güzel olduğunu belirterek "Çok yeni bir konu daha çıktı benim için... Vatan hainliğinden Ulusal Duruş Onur Ödülüne varan... Bu 1 yıllık süreç; biraz hazmetmesi zor ama sonucu güzel bir zaman dilimi oldu...İyi ki Atatürk çocuğuyum, bütün bunları yaşıyorum..." dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler