MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hazal Kaya'nın yeni partneri Kerem Bürsin mi olacak?

En son Aras Bulut İynemli ile başrolünü paylaştığı Maral dizisinde rol alan Hazal Kaya projenin yayından kaldırılması sonrası aşçı olmaya karar vermişti. İtalya'da aşçılık üzerine yoğunlaşan Kaya, Mutfak Sanatları Akademisi aşçılık okulundan mezun olup diplomasını alarak staja başlamıştı. İlk kez Renkli Sayfalar programı tarafından görüntülenen Hazal, bu fikrinden vazgeçip oyunculuğa devam edeceğini açıkladı.

25 yaşındaki güzel oyuncu Hazal Kaya uzun süredir uzak kaldığı dizi sektörüne tekrar dönebilir. Önce aşçı olmak için bunun eğitimini alan ancak daha sonra 'benim asıl işim oyunculuk' diyerek dizilere tekrar döneceğinin sinyallerini veren Kaya için 4 farklı yapım şirketi teklif yaptı. Bunların arasında Ay Yapım'la yeni sezon için anlaşam Kerem Bürsin'in rol alacağı dizi de var.

Ünlü oyuncu ile görüşmeler devam ederken partnerinin ise son dönemin parlayan yıldızlarından Kerem Bürsin'in adı geçiyor. Bürsin kendi hikayesini senaryo haline getirip Ay Yapım'la el sıkışmıştı.

Bürsin'in dizisi için cast çalışmaları devam ederken Hazal Kaya da başrol için düşünülüyor. Yer aldığı dizilerin erken final yapmasından dolayı teklife temkinli davranan Kaya'nın cevabını hayranları da merak ediyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler