MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Helin Avşar boşanıyor

Helin Avşar, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Serhan Bora boşanıyor.

Geçtiğimiz aylarda eşi Serhan Bora ile boşanacaklarını açıklayan Helin Avşar bu açıklamasının ardından "İkimiz de evliliğimizi nasıl kurtarırız diye düşünüyoruz." diyerek evliliklerine bir şans daha verdiklerini duyurmuştu. Helin Avşar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yeni bir açıklama ile takipçilerine boşanacaklarını duyurdu.
Kendisinden üç yaş küçük eşi Serhan Bora ile sürekli boşanıp boşanmayacakları uzun süredir konuşulan Helin Avşar son noktayı İnstagram'dan yaptığı açıklama ile koydu. 21 gün içinde tanışıp evlendiği eşi Serhan Bora ile boşanma kararı alan Helin Avşar üzücü haberi sosyal medyadan hayranlarıyla paylaştı.

ANLAŞARAK BOŞANIYORUZ

Daha önce eşiyle iki kez ayrılıp barışan Avşar "1 senedir yaşadığım, hiçbir sorun, birbirimize yanlış ya da diğer evlilikler gibi çıkar amaçlı ilişkimiz olmadığı halde gerçekten bugün son noktaya geldik. Anlaşarak boşanıyoruz. İkimizinde yolu apaçık olsun. Her zaman saygı duyacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Selametle yollarımızı ayırıyoruz." şeklinde yaptığı açıklama ile bu kez kesin boşanacakları haberini duyurmuş oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler