MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses'ten yıllar sonra gelen Dilan Çıtak itirafı

Erol Köse'nin hazırlayıp sunduğu 'Her Şeyi Konuşalım' programına İbrahim Tatlıses'in gayrimeşru kızı olduğunu iddia eden Dilan Çıtak konuk olmuştu.İbrahim Tatlıses de Instagram sayfasından 'Dilan benim kızımdır' itirafında bulunmuştu. Dilan'dan yeni bir açıklama daha gelerek babasına duygu yüklü bir mesaj gönderdi.

Yaklaşık dört yıl önce magazin gündemine bomba gibi düşen Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilmiş ancak İbrahim Tatlıses cephesinden resmi bir açıklama gelmemişti. Beklenen açıklama önceki akşam Tatlıses'in instagram hesabından geldi. Tatlıses, dün akşam mangal yaparken çektirdiği fotoğrafın altına şu notu düştü:

"Ciğerci Ahmede, Zemmenin oğluyam, şehriyeci Zemme'nin torunuyam… Ahmed Salim'in, Gülşen'in, Gülden'in, Melek'in, Dilan'ın İbrahim Tatlıses'in yani İDO'nun, Elif ADA'nın BABA'sıyam… Var mı be Ötesi? Aslını inkar eden, bizden sayılmaz…!!! Bu güne kadar yazdınız çizdiniz işte hayatımın bütün özeti budur!!!!"

'KIRILAN KALBİMİ ONARDIN BABA'
İbrahim Tatlıses'in açıklamasından kısa bir süre sonra Dilan Çıtak da bir açıklama yaparak "Babası olanlar anlamaz, insan baba demeyi özler mi hiç. Özlermiş... 10 yıllık özlemim sona erdi. Bundan önce de seninleydi, bundan sonra da seninle dualarım. Kırılan kalbimi onardığın için teşekkürler baba." sözleriyle babasının açıklamasından sonra duyduğu mutluluğu dile getirdi.
DİLAN İLK AÇIKLAMASINDA ŞU SÖZLERİ SÖYLEMİŞTİ:
'Hala beni nüfusuna aldırmadı, bu yükü nasıl taşır ahirette bilemem. DNA testinde hile yaptılar ama gerek yok suratım saçım sesim aynı yetmez mi?'


Keşfet


En Çok Aranan Haberler