MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Johnny Deep eski hayat arkadaşı Vanessa Paradis'le akşam yemeğinde

Johnny Deep eşi Amber Heard ile boşanma davası sürerken aynı zamanda aile içi şiddetle suçlanıyor. İki çocuğu Lily-Rose ve Jack ile akşam yemeği yiyen Deep'e eski hayat arkadaşı Vanessa Paradis eşlik etti. Deep'in gergin anları ise objektiflere böyle yansıdı.

52 yaşındaki yıldızın son haftalarda kilo verdiği de dikkatlerden kaçmadı. Eşiyle boşanma davası devam Johnny Deep'in imaj değişikliğine gittiği göründü. Deep'in saçlarının yanlarını kestirerek Hollywood tarzına geçiş yaptığı da fark edildi.

Son zamanlarda eşi Amber Heard ile sıkıntılı süreç içerisinde olan ünlü yıldızın bronzlaştığı daobjektiflere böyle yansıdı. Aksesuar olarak kolyeleri bi hayli abartan Johhny, ekose blazer ceket altına beyaz gömlek giyerek stilini tamamlamış.

Johnny Deep ve Amber Heard'ın boşanma davası sürerken, Heard eşinden fiziksel şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde de Deep'in eşini yastıkla boğmaya çalıştığı öne sürüldü. İkilinin arasındaki boşanma davasında neredeyse her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

Evliliklerinin 15.ayında 52 yaşındaki aktörden boşanmak için dava açan Amber Heard 20 milyon dolarlık anlaşmayı kabul etti. Johnny Depp 400 milyon dolarlık serveti ve Bahamalar'da özel bir adanın sahibi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler