MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan Doğulu'dan annesine Aziz Kiraz sürprizi

Kenan ve Ozan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu, önceki akşam 72. Yaş gününü Suadiye'de bir mekanda kutladı. Aile üyeleri ve yakın dostların katıldığı doğum gününde, Serpil Doğulu ve çocukları pastasını hep birlikte üfledi.

Mekanı özel olarak doğum günü için kapattıran Kenan Doğulu, kısa süreli gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kapının önünde çıkarak ailesinin daha rahat eğlenmesi için görüntü alınmamasını isteyen Doğulu, "Bugün annemiz için bir araya geldik, çok güzel 70 yıl geçirdi. Bizi çok iyi yetiştirdi, ona çok şey borçluyuz" dedi. Annesi ile ilgili birçok anısının olduğunu belirten Kenan Doğulu, "Annem ile çok unutamadığım anım var, çok terliğini yedim. Hiç ıskalamazdı, yüzde yüz vururdu" dedi. Beren Saat ile evli olan ünlü sanatçı, annesi ile eşinin arasının düzelmesi hakkındaki soruları yanıtsız bırakarak mekana girdi.

Eğlenceye polis engeli!

Kenan ve Ozan Doğulu, annelerine doğum günü için özel bir sürpriz hazırladı. Genç şarkıcı Aziz Kiraz hayranı olan anne Serpil Doğulu, bu sürpriz ile karşılaşınca çok duygulandı. Bülent Ersoy'un "Kor" ve Ebru Gündeş'in "Araftayım" şarkısını seslendiren Aziz Kiraz, herkesin alkışını alırken, Serpil Doğulu'dan da hediye olarak kırmızı gül aldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlencenin dozunu kaçıran aile, müziğin sesini sosuna kadar açan açınca komşular tarafından polise ihbar edildi. Mekanın önüne gelen polis gerekli uyarıyı yapınca, müziğin sesi kısık halde eğlence devam etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler