MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in koltuğunda Sibel Can oturacak

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran programı 'O Ses Türkiye'nin yeni sezon çekimleri başladı. 4 Ekim'de ekrana gelmeye başlayacak olan programda Ebru Gündeş'in yerine Sibel Can jüri koltuğunda oturacak. O Ses Türkiye'nin yeni sezon başvuru tanıtımı da yayınlandı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir kararla yeni sezonda ekranlarda yer almayacağını açıklamıştı. Gündeş'in yerine oturacak isim merakla beklenirken, Ilıcalı Sibel Can'ın yeni sezonda 'O Ses Türkiye' jürisinde olacağını Twitter sayfasından duyurmuştu.> Sevgili Sibel Can yeni sezonda O Ses Türkiye jürisine dahil oldu, başarılar dileriz.

Murat Boz da bugün sosyal medya hesabından Sibel Can'la çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak 'Hoşgeldin Sibel' yazdı. Boz'un bu paylaşımı yaklaşık 140 bin takipçisi tarafından beğenildi.

O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda Sibel Can'la birlikte Gökhan-Hakan Özoğuz, Hadise ve Murat Boz oturacak. Reyting rekorları kıran O Ses Türkiye'nin yeni sezonu 4 Ekim 2016 Salı günü Tv8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Jüri koltuğunda yerini alan Sibel Can'ın ilk görüntüsü de bu fotoğrafla ortaya çıktı.

Ebru Gündeş 'O Ses Türkiye'ye şu sözlerle veda etmişti:

Üç sezondur yarışmada juri koltuğunda oturan sevilen sanatçı Ebru Gündeş ayrılık kararını böyle duyurdu: "3 yıldır büyük bir keyif, heyecan ve mutlulukla oturduğum O Ses Türkiye jüri koltuğumda bu sene bulunamayacağımı büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim... Hayatta herkes başına ne gelirse gelsin sağlık sorunu olmadığı taktirde bir şekilde yaşantısına ve işine devam eder, etmek zorundadır bende gücümün yettiğince kendim, ailem ve ekibim adına buna çalışıyorum. O Ses Türkiye ise kocaman bir kadro benimle veya bensiz varlar ve hep de olacaklar inşallah... O yüzden içinde bulunduğum durumdan dolayı dostum Acun Ilıcalı'dan bu sene izin istedim kendisi de her zamanki desteğiyle beni anlayışla karşıladı. Acun ve Acun Medya -Tv 8 ailesi başta olmak üzere Hadise, Murat, Gökhan ve Hakan hepinize minnettarım, sizleri iyi ki tanıdım iyi ki hayatımdasınız ve çok seviliyorsunuz...''


Vitrin


En Çok Aranan Haberler