MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rüzgar Erkoçlar Bodrum'da ortaya çıktı

2013 yılında geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkekliğe adım atan Rüzgar Erkoçlar Bodrum görüntülendi. Erkoçlar'ın büyük değişimi ise dikkatlerden kaçmadı.

Yalıkavak'ta objektiflere takılan Erkoçlar, arkadaş grubuyla birlikte günün keyfini çıkardı. Görüntülendiğini fark eden Rüzgar'ın rahat tavırları fotoğraflara böyle yansıdı.

Son yıllarda gündemden neredeyse hiç düşmeyen Rüzgar için şartlar ameliyatın ardından daha da zorlaştı. Önce aşık olduğu oyunculuk sektöründen dışlandı sonra da bir ekmek fırınında çalışmaya başladı. Ancak buradan da gazetecilerin sık sık uğraması nedeniyle işinden ayrıldı.

Erkoçlar geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda sinema ve dizi sektörüne kırgın olduğunu söyleyerek; "Teklif gelmiyor. Zamanımı evimde spor ve çizim yaparak geçiriyorum. Canım çok sıkkın" diyerek dert yanmıştı.

Rüzgar Erkoçlar geçirdiği ameliyatın ardından kadın takipçi kitlesi kazanırken, sektörün içine girememekten de hala muzdarip durumda. Çorap ve tişört tasarlayan Erkoçlar, ürünlerini internette satarak geçimini sağlıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler