MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay 'Deliormanlı' fiminin galasında kavga etti

Murat Şeker imzalı "Deliormanlı" filminin galası önceki gece Kanyon'da yapıldı. Galanın ardından düzenlenen after party'e ise filmin başrolünü paylaşan Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay'ın kavgası damga vurdu.

Başrollerini Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Gürkan Uygun ve Danny Williams'ın paylaştığı "Deliormanlı"nın galası Kanyon'da gerçekleşti. Galanın ardından Coridor Bar'da after party düzenlendi.

Partiye evli oyuncular Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay'ın kavgası damga vurdu. Bir anda kavgaya tutuşan çift birbirlerine ağır sözler söyledi. İkili, basın danışmanları tarafından mekanın balkonuna götürüldü.

'Demirden korksak trene binmezdik'
Başrol oyuncusu Sarp Leventoğlu yumruklardan korktunuz mu? sorusuna " Demirden korksaydık trene binmezdik. Ayrıca ben yumrukları hiç
hatırlamıyorum acımadı hiç" dedi. Filmde Sarp Leventoğlu'yla sahneleri olan eski ağır siklet boks şampiyonu Danny Williams " Sarp'a gerçekten yumruk atmazdım oyuncu olduğu için ama gerçekten yumruk atmak zorunda kaldım" diye konuştu. Film ekibinin gece saat 2 gibi ayrıldığı mekandan Akalay ve Levendoğlu, sabaha karşı çıktı. İkili çıkışta el ele poz verdi.

'BOKS MAÇI SERBEST FİLM YASAK'
13 yaş sınırı uygulanan film için Yönetmen Murat Şeker " Boks maçları Televizyonlarda yayınlanıyor. Filme sınır koymak enteresan bir durum" dedi . Şeker " Deliormanlı için yerli Rocky diyorlar ama o filmde bile yumrukların hepsi gerçek değilken bizim yumruklarımız gerçek" diye konuştu.

Ömür Gedik, sevgilisi Ferhat Göçer'den ayrıldığı iddiasını yalanladı: Eşlerin aynı projede yeralmasının bir sorun olup olmadığı sorusuna, " Bu bence insanların mizaçlarına bağlı. Ben yakınlarımla rahat çalışamıyorum ama onlar iyi çift" dedi. Gedik, "Evden geliyorum şimdi Ferhat evdeydi ben çıkarken" dedi. Bülent Ersoy'un peşine taktım dediği dedektifi için Ömür Gedik, " Dedektif işi bıraktı herhalde bir şey bulamadığı için görmedim" diye konuştu.

Şebnem-Gürkan Uygun

Irmak Ünal

Vitrin


En Çok Aranan Haberler