MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sonunda patladı

Arkasından söylenenler hakkında ilk kez konuştu

Hürriyet'e konuşan Bengü hakkındaki iddialara cevap verdi. Geçitiğimiz günlerde düzenlenen Van İçin Pop konserinde diğer sanatçılardan daha fazla süre sahnede kaldığı için eleştirilen Bengü bu konu hakkındada bakın neler söyledi! İşte Bengü'nün o iddialara cevabı:

### ### ###

[**BENGÜ (FOTO GALERİ)**](http://birbak.mynet.com/galeri/kanadi-kirik-bengu/42/108938)

"O gün Türkmenistan'dan geliyordum. Sis nedeniyle uçağım rötar yapmıştı. Sahneye ilk çıkacaktım. Ben gittiğimde Yeşim Salkım sahnedeydi. Ümit Sayın en son çıkacaktı. Ümit Sayın'la kenarda beklerken sunucu önce Ümit'i çağırınca sona ben kaldım."

Bengü konuşmasına şöyle devam etti: "Bunun sebebi kalpten bir şey yapmak istemem. Bir şarkı yerine stüdyoda çalışıp dört şarkımı bir araya getirerek dinleyicilere böyle bir hediye vermek istedim. Kimsenin vaktini almadım, sahnesini geciktirmedim. Herkesin de hoşuna gitti. Eve bir gittim, arkamdan söylenenlerin haddi hesabı yok. Kalpten bir şey yaptım ama kalbime saldırdılar. 'Canlı yayın çakalı' diyen iki kişi kendi aralarında yazıştı. "Bengü nasıl dört şarkı söyledi" dediler. Herhalde biz niye akıl edemedik, diye düşündüler. Bu isimlerle kendimi hiç yarışta görmedim. Onların başarıları olduğunda kutlamaya çalıştım. Herhalde kumaşlarımız farklı, o yüzden benimle anlaşamıyor ve savaş halindeler."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler