MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyal medya fenomeni yoğun bakımda

Kerimcan Durmaz ile birlikte çektiği videolarla popüler olan sosyal medya fenomeni Caner Çalışır yoğun bakımda.

GÖZLERİNİ AÇTI

Gözlerini açan ve kendisinden kağıt kalem isteyerek 'Ablan star' yazan arkadaşının notunu sosyal medya hesabından paylaşan Kerimcan iyi haberi, "Caner'im kağıt kalem isteyip ablan star yazmış. Dün olduğundan daha iyi. Az önce gördüm çok daha iyiydi. Allah dualarımızı kabul etti. Herkese çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etmeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Bizi bırakmayacak inşallah" satırlarıyla vermiş.

SEBEBİ:YOĞUN İŞ TEMPOSU

Caner Çalışır'ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle Gaziosmanpaşa Özel Başarı Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Doktorun yaptığı açıklamada; Çalışır'ın sabah saat 9'da hastaneye acilden giriş yaptığını ve şu an solunum ve kalp yetmezliğine bağlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu belirtti. Hasta mahremiyetinden dolayı daha fazla bilgi verilmezken, ünlü modacı Kemal Doğulu da kalp ve solunum yetmezliğini doğrulayarak, sebebini yoğun iş temposuna bağladı.


Caner Çalışır'ın menajeri Sina Kanmaz, Duymayan Kalmasın'a canlı yayında bağlandı ve şunları söyledi: "Caner'in kalbiyle ilgili küçüklükten gelen fark edemediğimiz bir problemi varmış. Ritm bozukluğu ve sonrasında diğer organlara yansıyan bir sorun varmış. Şimdiye kadar bu kadar büyük kapsamlı bir sorun yaşamadık çok çabuk hasta olan bir çocuktu ve neredeyse sürekli olarak hastaneye gidiyorduk. Bağışıklığı zayıftı ve daha öncesinde ritm bozukluğuyla ilgili sorunları vardı. Ayrıca Caner'in kilo problemi de vardı."

KERİMCAN DURMAZ: DUANIZI EKSİK ETMEYİN

Çalışır'ın yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasında yaptığı açıklama ile takipçilerinde dua istedi.

"Arkadaşlar Caner'in tedavisi hala devam ediyor. Hakkında çıkan 'hayatını kaybettiği' yönündeki haberlere inanmayın. Yakın dostları ve ailesi olarak biz yanındayız. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. "

HASTANEDEN AÇIKLAMA:


Vitrin


En Çok Aranan Haberler