MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da Avatar Atakan adaya veda mı edecek?

Alp Kırşan, ödül oyunu öncesinde Atakan'ın oyun parkuruna neden gelmediğini açıkladı.

Survivor'da geçtiğimiz bölümlerde ödül oyunu sırasında dengesini kaybederek suya düşen Atakan sakatlanmıştı. Apar topar hastaneye kaldırılan Atakan NBA Batı konferansı maçına bu yüzden katılamamıştı. Ünlüler takımından Semih, Nagihan ve Yattara Oklahama'ya götürülmüştü. Survivor'da dün oynanan ödül oyunu öncesine Atakan'ın parkurda olmaması soru işaretlerine neden oldu. Alp Kırşan da Atakan'ın neden olmadığını açıkladı.

Survivor 2016'da bu hafta SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim Gizem Memiç olmuştu. Atakan'ın sakatlığının sürmesi ise adada zorunlu veda mı yaşanacak? tartışmalarına yol açtı.

Alp Kırşan Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde ödül oyunu öncesi Avatar Atakan'ın parkurda yer almaması üzerine şu açıklamayı yaptı:
''Doktorumuz Metin Kuş, Atakan'ı 48 saat gözetim altında tutmak istedi. Bu yüzden de bugün burada olamıyor. Ama doktorumuz onay verdiği anda sizin yanınızda her zamanki gibi yerini alacak''

SURVİVOR 2016'DA ATAKAN ARSLAN YARIŞMADAN AYRILIYOR MU?
'Survivor 2016' yarışmasının 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Son ödül oyununda ciddi bir sakatlık geçiren ve bu nedenle Amerika NBA ödülünü kaçıran Atakan'ın, tanıtımda hiç gözükmemesi dikkati çekti.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı 'Survivor 2016'nın 79. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölümde ünlüler ile gönüllüler takımı, David Guetta'nın canlı performansını dinlemek için mücadele edecekler.

Geçen bölümde aldığı darbe ile yaralanıp kafasına dikiş atılan Atakan Arslan'ın, tanıtım videosunda görünmemesi kafalarda soru işareti bıraktı. Doktorlar, sakatlık nedeniyle başarılı yarışmacıya seyahat etme yasağı koymuştu. Bu kadar ağır bir darbeyi hayatında ilk defa aldığını belirten Atakan'ın, yeni bölüm fragmanında olmaması 'Atakan, Survivor'dan ayrılıyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler