MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak birbirini takibe aldı

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak arasında yaşanan boşanma krizinde yeni gelişmeler yaşandı. Ayrılacakları konuşulan çiftten Büyüküstün, ayrılacağı iddia edilen eşi Saylak'ın sosyal medyadan paylaşımlarını beğendi. Bu hareket ünlü ikilinin hayranlarını sevindirdi.

Kanal D'de yayınlanan 'Vatanım Sensin' adlı diziyle ekranlara dönen Onur Saylak'a eşi Tuba Büyüküstün sosyal medya üzerinden destek verdi. Büyüküstün, Onur Saylak'ın dizi ile ilgili yaptığı paylaşımlarını beğendi.

Boşanma kararı aldıkları iddia edilen çift hakkındaki yeni gelişme ayrılık dedikodularını da ortadan kaldırdı. Büyüküstün'ün bu hareketi 'buzlar eriyor mu' sorusuna bir nebze de olsa cevap oldu. Bu arada birbirlerini sosyal medyadan takip etmeye başlayan çiftin bu hareketi hayranlarını da mutlu etti.
OLAY NASIL BAŞLAMIŞTI?

İkilinin dizilerde dönüşümlü oynama kuralını bozarak çocuklarına haksızlık ettiklerini düşündükleri ve bu yüzden kavga ettikleri söyleniyordu. Hatta Tuba'nın eşiyle yaptığı telefon görüşmesi sonrası ağladığı söyleniyordu. En son Büyüküstün'ün parmağından yüzüğünü çıkardığı da ayrılık haberlerini güçlendiren başka bir faktör olmuştu. Ancak yeni gelişmeler sonrası ünlü çiftin ayrılmayacağı belirtildi.

5 yıllık evli olan çiftin bu evlilikten Toprak ve Maya adında ikiz kızları bulunuyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler